Μουσική|28.12.2021 02:18

Νατάσα Θεοδωρίδου: Σαρώνει στο θέατρο Παλλάς - Ανακοινώθηκαν 4 ακόμα συναυλίες της

Newsroom

Μετά την σαρωτική επιτυχία των έξι εορταστικών συναυλιών της Νατάσας Θεοδωρίδου στο θέατρο Παλλάς, που μετρούν ήδη πάνω από 8.500 θεατές και πέντε sold out, λίγες θέσεις έμειναν για την συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς, για να υποδεχτούμε το χρόνο παρέα με την αγαπημένη μας Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Κώστα Καραφώτη.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια ερμηνεύει τις διαχρονικές της επιτυχίες, τραγούδια της από τον τελευταίο της δίσκο «Η ερωτική Νατάσα», αγαπημένα τραγούδια του κοινού που αναδείχθηκαν μετά από online ψηφοφορία, αλλά και τις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες της «Έξαψη» και «Υπάρχω για σένα».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο θέατρο Παλλάς, για τέσσερις ακόμα συναυλίες, στις 15 - 16/1 και 22 - 23/1 και μας προσκαλεί, να γίνουμε όλοι μια παρέα. Τις συναυλίες της, επιμελείται σκηνοθετικά ο Γιώργος Λύρας, τη σκηνογραφία υπογράφει η Μαίρη Τσαγκάρη, τους φωτισμούς ο Περικλής Μαθιέλλης.

Στο εμβληματικό θέατρο Παλλάς λειτουργεί για το κοινό, το υψηλής αισθητικής «Foyer Pallas» από το Panas Group, που έχει επιμεληθεί η σκηνογράφος Εύα Νάθενα. Το μπαρ και οι υπηρεσίες εστίασης θα λειτουργήσουν παράλληλα με τις συναυλίες, για βράδια που θα μας μείνουν αξέχαστα!

Σημειώνεται πως το Παλλάς, λειτουργεί ως αμιγής χώρος υποδοχής θεατών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά της Covid-19 ή έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου. Το προσωπικό του θεάτρου είναι εμβολιασμένο κατά του κορονοϊού στο σύνολό του.

ΠαλλάςΠρωτοχρονιάΚώστας ΚαραφώτηςΝατάσα Θεοδωρίδου