Μουσική|16.02.2022 02:19

Ζαχαρούλα Κληματσάκη: Η τραγουδίστρια της επιτυχίας «Μήπως έχεις φωτιά;» στο Μπαράκι της Διδότου

Newsroom

Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη κάνει την πρώτη της εμφάνιση για την καινούρια χρονιά σ' ένα ακουστικό και βαθιά ερμηνευτικό live την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στην μουσική σκηνή «Το Μπαράκι της Διδότου». 

Παρέα με τον εξαιρετικό πιανίστα και αγαπημένο της συνεργάτη Χρήστο Κουμούση θα μας χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά με μουσικές και τραγούδια δικά της καθώς και άλλα, γνωστά και αγαπημένα που θα μας συγκινήσουν και θα μας ταξιδέψουν σε τόπους μακρινούς και σε ιστορίες ονειρεμένες. Καλεσμένος της Ζαχαρούλας, ο ευφάνταστος και ξεχωριστός τραγουδοποιός Λεωνίδας Μαριδάκης.

Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά. Έχει σπουδάσει υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Βεάκη και έχει συνεργαστεί με πολύ αξιόλογους σκηνοθέτες (Ανατόλι Βασίλιεφ, Βασίλης Νικολαΐδης, Ηλίας Καρελλάς κ.ά.) σε σημαντικούς χώρους (Μικρό και Μεγάλο Θέατρο Επιδαύρου, Ηρώδειο, Μέγαρο Μουσικής κ.α.). Παράλληλα, έχει σπουδάσει πιάνο και σαξόφωνο ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής κλασικού και σύγχρονου τραγουδιού με καταξιωμένους δασκάλους (Έλλη Πασπαλά, Τζούλη Μασσίνο, Πάνος Δήμας κ.α).Έχει παρουσιάσει δικές της μουσικές παραστάσεις σε διάφορους χώρους της Αθήνας (Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Τριανόν, Ίλιον Plus, Passport, Σφίγγα, Holywood Stage, Ιανό, Μουσικό Κουτί κλπ) καθώς και σε φεστιβάλ στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ, η είσοδος στο «Μπαράκι της Διδότου» γίνεται με επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Ο αέρας του χώρου φιλτράρεται και καθαρίζεται από ιούς, σωματίδια και αέριους ρύπους με τη χρήση συσκευών καθαρισμού αέρα. Είσοδος 8 ευρώ. 


τραγουδίστριαLIVEΖαχαρούλα Κληματσάκηειδήσεις τώρα