Μουσική|27.02.2022 01:30

Νέο άλμπουμ για την Avril Lavigne - Η μάχη με τη νόσο του Λάιμ και τα επόμενα σχέδια

Newsroom

Η Αβρίλ Λαβίν (Avril Lavigne) επιστρέφει με ένα καινούριο άλμπουμ σε μια ολοκαίνουργια δισκογραφική. Με τίτλο «Love Sux», το άλμπουμ των 12 κομματιών παράγεται από την DTA records του Τράβις Μπάρκερ (Travis Barker). Στον δίσκο συμμετέχουν οι Machine Gun Kelly και Blackbear και είναι σε στοίχους του Mod Sun. Αυτό είναι το πρώτο άλμπουμ της Λαβίν μετά τη δισκογραφική της δουλειά το 2019 «Head Above Water», το τελευταίο άλμπουμ που κυκλοφόρησε με την Elektra Records.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι έγινε μέλος της DTA Records, που ίδρυσε ο Μπάρκερ το 2019. «Ξεκινάμε! Μόλις υπέγραψα συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία του Τράβις Μπάρκερ, DTA Records!» έγραψε στο Instagram η τραγουδίστρια.

Αβρίλ Λαβίν - Στήριξε τον Μπίμπερ που πάσχει από τη νόσο του Λάιμ

Η Avril Lavigne εξέφρασε τον Ιανουάριο του 2020 δημοσίως την υποστήριξή της στον Justin Bieber μετά την αποκάλυψή του ότι πάσχει από τη νόσο του Λάιμ, την οποία αντιμετώπισε και εκείνη τα τελευταία χρόνια. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μία εκτενή ανάρτηση στο Instagram, σημειώνοντας ότι έχει φτάσει η στιγμή να δώσουν προσοχή την ασθένεια περισσότεροι άνθρωποι. «Σήμερα ο Justin Bieber αποκάλυψε ότι έχει τη νόσο του Λάιμ. Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που πάσχουν από αυτήν την εξουθενωτική ασθένεια!», έγραψε. «Θέλω να πω σε όσους έχετε επηρεαστεί από τη νόσο ότι υπάρχει ελπίδα, επειδή είναι μία καθημερινή μάχη. Στο μεγαλύτερο μέρος των δύο ετών ήμουν πραγματικά άρρωστη και πάλευα για τη ζωή μου», συνέχισε η Lavigne, η οποία αποκάλυψε τον Απρίλιο του 2015 ότι έχει προσβληθεί από την ασθένεια.

Η 35χρονη Καναδή δημιούργησε μάλιστα το δικό της ίδρυμα για να προσφέρει στήριξη σε όσους πάσχουν από βορρελίωση και άλλες σοβαρές ασθένειες. «Η νόσος του Λάιμ υπάρχει και στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ και σε κάθε χώρα στον κόσμο, εκτός από την Ανταρκτική. Είναι παγκόσμια πανδημία, όμως όχι παγκόσμια προτεραιότητα», υπογράμμισε η Avril Lavigne. «Δεν θέλω οι άλλοι να υποφέρουν όπως εγώ. Αποστολή μου τώρα είναι αυξήσω την ευαισθητοποίηση και να συγκεντρώσω κεφάλαια για την εξάλειψη αυτής της νόσου που σου αλλάζει τη ζωή», ανέφερε. 

Τι είναι η νόσος του λάιμ ή βορρελίωση 

Η Βορρελίωση ή Νόσος του Lyme είναι μια ασθένεια που προκαλείται από το βακτήριο Borrelia burgdorferi. Το βακτήριο αυτό μεταδίδεται μέσω τσιμπήματος από το τσιμπούρι Ixodes ricinus. Η εμφάνιση της νόσου ποικίλει και μπορεί να περιλαμβάνει συμπτώματα γρίπης στα αρχικά στάδια και έπειτα εκδηλώνεται με μυοσκελετικά, αρθριτικά, νευρολογικά, ψυχιατρικά και καρδιακά συμπτώματα.

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, η νόσος θεραπεύεται με αντιβιοτικά, ειδικά εάν η θεραπεία ξεκινήσει στα αρχικά στάδια της ασθένειας. Καθυστερημένη θεραπεία συχνά οδηγεί σε «προχωρημένη» βορρελίωση η οποία είναι δύσκολο να θεραπευτεί. Δεν μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο. 

ειδήσεις τώραΑβρίλ Λαβίντραγουδίστριανόσος του λάιμ