Μουσική|26.03.2022 16:02

Taylor Hawkins: Σε τι οφείλεται ο θάνατος του ντράμερ των Foo Fighters

Newsroom

Συγκλονισμένη είναι η παγκόσμια μουσική σκηνή μετά την είδηση του θανάτου του Taylor Hawkins, του επί σειρά ετών ντράμερ του συγκροτήματος Foo Fighters σε ηλικία 50 ετών. Το ροκ συγκρότημα ανακοίνωσε τον θάνατο του Hawkins στο Twitter την Παρασκευή, χωρίς να δοθεί καμία πληροφορία για τα αίτια.

Η αστυνομία της Κολομβίας ωστόσο αργότερα, ενημέρωσε ότι ο θάνατος του καλλιτέχνη σε δωμάτιο ξενοδοχείου ενδέχεται να οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών, μια που ο ντράμερ είχε ιστορικό. Σε ανακοίνωσή της η μητροπολιτική αστυνομία της Μπογκοτά, την οποία δημοσίευσαν αρκετές εφημερίδες της Κολομβίας, ανέφερε πως «η αιτία του θανάτου δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη. Σύμφωνα με τους οικείους του, ο θάνατος μπορεί να οφείλεται στη χρήση ναρκωτικών».

Πληροφορίες αναφέρουν πως το προσωπικό του ξενοδοχείου όπου βρέθηκε νεκρός, κάλεσε ασθενοφόρο καθώς ο Hawkins είχε πόνους στο στήθος αλλά είχε πεθάνει μέχρι να φτάσει το παραϊατρικό προσωπικό. Οι Foo Fighters αναμενόταν να δώσουν συναυλία στην πρωτεύουσα της Κολομβίας.

ΗΠΑντράμερειδήσεις τώρασυγκρότημαθάνατος