Μουσική|27.03.2022 07:38

Taylor Hawkins: Κατανάλωσε οπιούχα και αντικαταθλιπτικά πριν πεθάνει ο ντράμερ των Foo Fighters

Newsroom

Κάνναβη, οπιούχα και αντικαταθλιπτικά κατανάλωσε ο Taylor Hawkins επί σειρά ετών ντράμερ του συγκροτήματος Foo Fighters, πριν πεθάνει σε ηλικία 50 ετών, σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας της Κολομβίας.

«Η τοξικολογική εξέταση εντόπισε 10 ουσίες μέχρι στιγμής στον οργανισμό του Taylor Hawkins, συμπεριλαμβανομένων κάνναβης, αντικαταθλιπτικών, βενζοδιαζεπινών και οπιούχων», ανακοίνωσαν οι κολομβιανές αρχές.

Λίγο πριν πεθάνει, ο Χόκινς παραπονέθηκε για «πόνο στο στήθος». Ο γιατρός που έσπευσε στο ξενοδοχείο επιχείρησε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, χωρίς όμως αποτέλεσμα, σύμφωνα με το δημαρχείο της Μπογκοτά.

Το συγκρότημα, ένα από τα πιο επιδραστικά και αναγνωρισμένα στον χώρο της εναλλακτικής ροκ, επρόκειτο να εμφανιστεί στην Μπογκοτά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Estereo Picnic.

Η συναυλία ακυρώθηκε και οι θεατές τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του ντράμερ των Foo Fighters.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το προσωπικό του ξενοδοχείου όπου βρέθηκε νεκρός, κάλεσε ασθενοφόρο καθώς ο Hawkins είχε πόνους στο στήθος αλλά είχε πεθάνει μέχρι να φτάσει το παραϊατρικό προσωπικό. Οι Foo Fighters αναμενόταν να δώσουν συναυλία στην πρωτεύουσα της Κολομβίας.

ντράμερειδήσεις τώρακάνναβησυγκρότημαθάνατος