Μουσική|30.05.2022 10:37

Δάκης: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του τραγουδιστή – Η επιθυμία της οικογένειας

Newsroom

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 79 ετών, άφησε ο τραγουδιστής Δάκης, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η καλή του φίλη και σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκία Καρρέρ

Ήταν το 2018, όταν ο τραγουδιστής είχε αποκαλύψει, σε συνέντευξή του, πως είχε καρκίνο στο παχύ έντερο. Όπως είχε περιγράψει ο ίδιος, ένα βράδυ ένιωσε δυνατούς πόνους στην κοιλιά του, πήγε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί αποφάσισαν να τον χειρουργήσουν. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, είδαν μια κύστη στο συκώτι και θεώρησαν ότι πρόκειται για μετάσταση. H κατάσταση της υγείας του είχε επιβαρυνθεί το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η κηδεία του Δάκη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (31/5) στις 11:00 το πρωί στο Κοιμητήριο Γλυφάδας. Εκεί, συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος θα τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά. Η επιθυμία της οικογένειας, όπως είπε ο παρουσιαστής, είναι αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Οι τελευταίες ώρες πριν χάσει τη μάχη με τον καρκίνο

Λίγη ώρα μετά την γνωστοποίηση της είδησης στα social media, η Λουκία Καρρέρ μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση για τις τελευταίες ώρες του Δάκη πριν φύγει από τη ζωή. «Έδωσε μία παλικαρίσια μάχη, στενοχωριόταν τις τελευταίες ημέρες που έβγαιναν διάφοροι κι έλεγαν πόσο άσχημα ήταν. Δεν ήθελε. Είχε δώσει το κλειδί της ψυχής και της καρδιάς του σε πέντε ανθρώπους. Εγώ χθες ήμουν μαζί του στις τελευταίες του ώρες. Ταλαιπωρήθηκε και βασανίστηκε τις τελευταίες ώρες. Ήμουν μαζί με τον κολλητό του φίλο, τον Πάνο Δέρβο. Ξεκουράστηκε σήμερα ο Δάκης» είπε, αρχικά και συνέχισε:

«Ένας αξιοπρεπέστατος κι ευγενής άνθρωπος που δεν ήθελε ν' ασχολούνται με την προσωπική του ζωή, πόσω μάλλον με την υγεία του. Έδωσε μάχη για τέσσερα χρόνια, εκ των οποίων ο τελευταίος χρόνος ήταν δύσκολος. Ξεκίνησε από έναν καρκίνο του εντέρου αλλά αυτό επεκτάθηκε. Όπως θυμόσαστε και θυμόμαστε όλοι, έδινε συναυλίες, ήταν μέσα στην καλή χαρά». Ο Δάκης και η Λουκίλα Καρρέρ ήταν φίλοι για περισσότερα από 50 χρόνια.

ειδήσεις τώρακηδείατραγουδιστήςΔάκης