Μουσική|04.07.2022 12:51

ΛΕΞ: «Βούλιαξε» το γήπεδο του Πανιώνιου - 20.000 θεατές αποθέωσαν τον ράπερ στη συναυλία του στη Νέα Σμύρνη

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Copyright: NDP
Copyright: NDP
Copyright: NDP
Copyright: NDP
Copyright: NDP
Copyright: NDP
Copyright: NDP
Copyright: NDP
Copyright: NDP

Περισσότεροι από 20.000 θεατές βρέθηκαν στο γήπεδο του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη, για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του ράπερ Λεξ το βράδυ της Κυριακής (3/7). Στο γήπεδο επικράτησε το αδιαχώρητο και ο 37χρονος καλλιτέχνης ξεσήκωσε το κοινό, που πλημμύρισε την έδρα των «κυανέρυθρων».

Ο 37χρονος καλλιτέχνης ξεσήκωσε το κοινό, ενώ τα social media έχουν γεμίσει με αποθεωτικές αναρτήσεις, καθώς και με βίντεο και φωτογραφίες από την συναυλία του, συνοδευόμενες από διθυραμβικά σχόλια.

Ποιος είναι ο Λεξ 

Ο Αλέξης Λαναράς ευρύτερα γνωστός ως Λεξ, είναι Έλληνας ράπερ από την Θεσσαλονίκη. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 25 Σεπτεμβρίου 1984 και μεγάλωσε στην περιοχή του Φαλήρου. Ξεκίνησε αρχικά κάνοντας γκραφίτι στους 2G (Good Guys) και το 1999 αποφάσισαν να ασχοληθούν με τη μουσική, δημιουργώντας τα Βόρεια Αστέρια.

Με τα Βόρεια Αστέρια κυκλοφόρησαν 4 δίσκους προτού αποφασίσουν να χωρίσουν οι δρόμοι τους και να ακολουθήσει ο καθένας σόλο καριέρα. Ενδιάμεσα, είχε δημιουργήσει τα Ανάποδα Καπέλα μαζί με ένα άλλο μέλος των Βορείων Αστεριών, τον Μικρό Κλέφτη, κυκλοφορώντας το πρώτο τους άλμπουμ το 2007.

Το 2010 ξεκίνησε σόλο καριέρα. Το 2014 κυκλοφόρησε τον πρώτο σόλο δίσκο του με τίτλο Ταπεινοί και Πεινασμένοι, ο οποίος χαρακτηρίστηκε από το Vice ως «ένα από τα πιο real δείγματα του σύγχρονου ελληνικού hip hop».

Το 2018 κυκλοφόρησε το άλμπουμ 2XXX. Το καλοκαίρι του 2019 πραγματοποίησε μια συναυλία στο θέατρο Πέτρας της Αθήνας, όπου συγκεντρώθηκαν περίπου 10 χιλιάδες θεατές. Οι στίχοι του ΛΕΞ αφορούν θέματα όπως η οικονομική κρίση, τα ναρκωτικά και οι μικροπαραβατικότητες.

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός: Οι περιοχές με τη μεγαλύτερη αύξηση κρουσμάτων - Στις ηλικίες 18-24 οι περισσότερες λοιμώξεις

Forbes: Η Ελλάδα θα έχει τεχνολογικό πλεονέκτημα ακόμα κι αν πάρει η Τουρκία F-16

Νέο Φάληρο: Έδειρε αλύπητα τη σύντροφό του και την παράτησε ημιλιπόθυμη στο δρόμο

Φυσικό αέριο: Έκτακτη συνεδρίαση της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων υπό τον Κώστα Σκρέκα

Ντίνα Κώνστα: O πολιτικός και καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τη σπουδαία ηθοποιό

συναυλίαειδήσεις τώραΝέα Σμύρνηράπερ