Μουσική|04.07.2022 17:25

Scorpions και Alice Cooper στην Αθήνα για τη μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ: «Ξαναγυρίζουμε στο σπίτι μας»

Newsroom

Scorpions έφτασαν επιτέλους στην Αθήνα. Μαζί τους και ο Alice Cooper. Δύο ημέρες πριν από τη μεγάλη τους συναυλία στο ΟΑΚΑ, την Τετάρτη 6 Ιουλίου, Scorpions - Alice Cooper σε μια επιτυχημένη συνέντευξη τύπου έδωσαν τον τόνο της πολυαναμενόμενης συνάντησής τους με το ελληνικό κοινό.

Δυναμικοί, χαρούμενοι με χιούμορ όλα τα μέλη των Scorpions κι ανάμεσά τους ο Alice Cooper απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, έδωσαν συνεντεύξεις στα μέσα, μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν. «Ξαναγυρίζουμε στο σπίτι μας» είπε χαρακτηριστικά ο Κλάους Μάινε, ο τραγουδιστής των Scorpions. «Η Ελλάδα είναι μια οικογενειακή μας υπόθεση. Από την εποχή της συναυλίας μας στο Καλλιμάρμαρο, στο Λυκαβηττό και φέτος ο ΟΑΚΑ φέτος οι σχέσεις μας με το ελληνικό κοινό γίνονται ολοένα και πιο στενές».

Εντυπωσιασμένοι από το γεγονός ότι μεγάλο μέρος του κοινού τους είναι νέα παιδιά σχολίασαν αστειευόμενοι ότι «μας αγάπησαν από τις δισκοθήκες των γονιών τους». Ο Alice Cooper με αφορμή τη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ θυμήθηκε μια προηγούμενη κοινή και πολύ επιτυχημένη συναυλία τους στη Ρωσία. «Το αεροπλάνο που ταξιδεύαμε είχε πολλές αναταράξεις» θυμήθηκε. «Γι' αυτό τη στιγμή της συναυλίας αναπαράγαμε φωνητικά τους ήχους του αεροπλάνου» είπε αστειευόμενος, διαβεβαιώνοντας ότι υπόσχονται μια ιδιαίτερη συναυλία στο ΟΑΚΑ με πρωταγωνιστή το ροκ και πολλές ανατροπές. Όπως τότε στη Ρωσία όταν τους Scorpions συνόδευαν τσιρλίντερς και ο Άλις και η μπάντα του τις αντικατέστησαν στη τελευταία σκηνή της συναυλίας.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «το ροκ έχει επιβιώσει και δεν πρόκειται να πεθάνει. Κι αυτό γιατί μεταφέρει στους ανθρώπους πανανθρώπινα μηνύματα ειρήνης».

Την Τετάρτη 6 Ιουλίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ! Οι Scorpions και ο Alice Cooper, οι δυο θρύλοι της ροκ σκηνής με νέα και παλαιότερα τραγούδια τους υπόσχονται μια εντυπωσιακή βραδιά, παρουσιάζοντας και οι δύο τα ολοκαίνουργια συναρπαστικά τους σόου. Η συνάντησή τους στο ΟΑΚΑ θα είναι συναρπαστική! Δύο μύθοι της ροκ στην ίδια σκηνή!

Άλις ΚούπερScorpionsειδήσεις τώραΟΑΚΑ