Μουσική|18.11.2022 13:39

Adele: Eπιστρέφει στο Λας Βέγκας - «Ποτέ στην καριέρα μου δεν ήμουν πιο αγχωμένη»

Newsroom

Η βραβευμένη με 15 Grammy, τραγουδοποιός και τραγουδίστρια Αντέλ (Adele) ξεκινά παραστάσεις στο Λας Βέγκας και δημοσιοποίησε μία φωτογραφία από τις πρόβες στο Ιnstagram.

Η τραγουδίστρια δείχνει ενθουσιασμένη στο φακό της Raven B. Varona κάνοντας πρόβα σε μία άδεια αίθουσα ντυμένη κάζουαλ, με φούτερ μαύρο κολάν και κάλτσες. Στην λεζάντα για άλλη μία φορά δεν κρύβει τα συναισθήματά της και το άγχος που έχει για το σόου.

 

«Είμαι εξαιρετικά συναισθηματική, απίστευτα νευρική, αλλά δεν μπορώ να κάτσω ακίνητη γιατί είμαι τόσο ενθουσιασμένη», ξεκινά την ανάρτησή της. «Αισθάνομαι ένα εκατομμύριο μίλια μακριά από το σπίτι μου, δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή και είδα τον Τομ Τζόουνς (Tom Jones) στο «Mars Attacks» και σκέφτηκα «πώς έφτασε από την Ουαλία στο Λας Βέγκας»! Πριν από τα σόου πάντα φοβάμαι και το εκλαμβάνω ως καλό σημάδι γιατί σημαίνει ότι νοιάζομαι και ότι θέλω να κάνω καλή δουλειά».

Και συνεχίζει: «ίσως είναι επειδή δεν ξεκίνησα όταν έπρεπε. Ίσως είναι επειδή είναι η πρεμιέρα, ίσως είναι επειδή το Hyde Park πήγε τόσο καλά, ίσως είναι επειδή αγαπώ το σόου, δεν ξέρω… Αλλά είναι σίγουρο ότι ποτέ στην καριέρα μου δεν ήμουν πιο αγχωμένη πριν από ένα σόου, αλλά ταυτόχρονα εύχομαι η σημερινή μέρα να ήταν αύριο! Ανυπομονώ να σας δω» γράφει η Αντέλ ενώ φίλοι και θαυμαστές της έστειλαν μηνύματα υποστήριξης και εμψύχωσης.

Η Adele ανακοίνωσε τις νέες ημερομηνίες τον Ιούλιο, αφού ακύρωσε συναυλίες λόγω παρασκηνιακών προβλημάτων στην παραγωγή. Η τραγουδίστρια του «Easy on Me» δήλωσε εν μέρει ότι γνώριζε ότι η ακύρωση των συναυλιών που είχε ανακοινώσει προηγουμένως «ήταν μια φρικτή απόφαση εκ μέρους μου" για πολλούς θαυμαστές, "και θα λυπάμαι πάντα γι' αυτό, αλλά σας υπόσχομαι ότι ήταν η σωστή απόφαση».

Η Adele παραδέχτηκε επίσης ότι «προσπάθησε όσο πιο πολύ μπορούσε» για να καταφέρει να οργανώσει εγκαίρως το σόου, αλλά δεν τα κατάφερε. «Θα ήταν ένα πραγματικά μισοτελειωμένο σόου και δεν μπορώ να το κάνω αυτό», δήλωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια στον Graham Norton τον Ιανουάριο. Η Adele πρόσθεσε: "Πρέπει να γίνει φέτος, γιατί έχω σχέδια για το επόμενο έτος. Φανταστείτε να πρέπει να το ακυρώσω επειδή περιμένω μωρό!"

Οι 32 παραστάσεις «Weekends with Adele» θα διαρκέσουν από τις 18 Νοεμβρίου 2022 έως τις 25 Μαρτίου 2023. Πληροφορίες για τα εισιτήρια θα βρείτε στο ticketmaster.com ή στο Adele.com.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αντέλειδήσεις τώραΛας Βέγκαςπαραστάσεις