Μουσική|12.12.2022 02:30

Echo Tides: Aποκαλύπτουν το δεύτερο single «H Aόρατη Κορδέλα» από το επερχόμενο άλμπουμ τους «Ανδρομέδα FM»

Newsroom

Μετά το «Τούνελ», τα Echo Tides αποκαλύπτουν το δεύτερο single «H Aόρατη Κορδέλα» από το επερχόμενο άλμπουμ τους «Ανδρομέδα FM», που θα κυκλοφορήσει από την United We Fly.

Το νέο τραγούδι είναι ένα ιδιαίτερα δυναμικό κομμάτι με έντονη post punk προέλευση και χαρακτήρα, που αποδεικνύει πως τα Echo Tides μπορούν να δημιουργούν το ένα hit μετά το άλλο. Όπως και το «Τούνελ», συνοδεύεται από ένα εξίσου δυνατό βίντεο, το οποίο υπογράφουν αυτή τη φορά οι σκηνοθέτες Δημήτρης Τσακαλέας και Λήδα Βαρτζιώτη.

Τα Echo Tides αποτελούνται από τον Παναγιώτη Πανταζή, γνωστό ως Pan Pan, που παίζει synthesizers, τραγουδάει, αναλαμβάνει την παραγωγή και τους στίχους και γράφει τη μουσική μαζί με τον Γιάννη Αναγνωστόπουλο (μπάσο, synthesizers), την Καλλιόπη Μητροπούλου (φωνή) και τον Γιώργο Λυγουριώτη (drums).

Από την άλλη, η Λήδα Βαρτζιώτη και ο Δημήτρης Τσακαλέας είναι σκηνοθετικό δίδυμο με βάση την Αθήνα. Οι ταινίες τους έχουν ταξιδέψει σε φεστιβάλ ανά τον κόσμο όπως το Karlovy Vary IFF, Sarajevo IFF, Cairo IFF, Trieste IFF, Φεστιβάλ Δράμας κ.α.. Είναι fellows του Artworks του Σταύρος Νιάρχος και έχουν συμμετάσχει στο Sarajevo Talents και Berlinale Talents Campuses. Αυτήν την περίοδο ετοιμάζουν τις επόμενες ταινίες τους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραUnited We Fly