Μουσική|01.02.2023 01:30

Birthday Party: H Ζαχαρούλα Κληματσάκη live στη μουσική σκηνή Ίλιον Plus

Newsroom

Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη κάνει την πρώτη της ζωντανή εμφάνιση με την νέα χρονιά και ταυτόχρονα γιορτάζει και τα γενέθλιά της. Με καινούρια ανανεωμένη μπάντα μέσα από την ενορχηστρωτική ματιά του εξαίρετου μουικού και συνθέτη Χρίστου Θεοδώρου θα σας χαρίσουν μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη.

Με αφετηρία τα δύο τελευταία της single «Ζαχαρούλα» (διασκευή του γνωστού παραδοσιακού τραγουδιού) και «Μήπως έχεις φωτιά» (σε στίχους και μουσική του αγαπημένου τραγουδοποιού Σπύρου Γραμμένου) παλιότερα κομμάτια της αλλά και ανατρεπτικές διασκευές γνωστών μελωδιών, έχει φτιάξει ένα άκρως ανανεωμένο πρόγραμμα που θα σας καταπλήξει.

Ταυτόχρονα, θα παρουσιάσει καινούρια τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο της, ενώ δεν θα λείψουν και οι guests έκπληξη που θα τη συντροφεύσουν μουσικά πάνω στην σκηνή, καθώς θα σβήνει τα κεράκια από την τούρτα της.

Παίζουν οι μουσικοί: Χρίστος Θεοδώρου :Πιάνο-Ενορχηστρώσεις , Τάσος Γουσέτης: βιολί-βιόλα-μαντολίνο, Πέτρος Κρεμυζάκης: μπάσο, Στέλιος Παύλου: Drums

Φωτογραφία αφίσας: Δημήτρης Μακρής

Εισιτήριο: 10 ευρώ (Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr)

Ώρα έναρξης: 21.00

ΙΛΙΟΝ plus, Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, Τηλ: 2108824383, 6983600510

Λίγα λόγια για τη Ζαχαρούλα Κληματσάκη

Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά. Έχει σπουδάσει υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Βεάκη και έχει συνεργαστεί με πολύ αξιόλογους σκηνοθέτες (Ανατόλι Βασίλιεφ, Βασίλης Νικολαΐδης, Ηλίας Καρελλάς κ.ά.) σε σημαντικούς χώρους (Μικρό και Μεγάλο Θέατρο Επιδαύρου, Ηρώδειο, Μέγαρο Μουσικής κα.).

Παράλληλα, έχει σπουδάσει πιάνο και σαξόφωνο ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής κλασικού και σύγχρονου τραγουδιού με καταξιωμένους δασκάλους (Έλλη Πασπαλά, Τζούλη Μασσίνο, Πάνος Δήμας, κα).

Έχει παρουσιάσει δικές της μουσικές παραστάσεις σε διάφορους χώρους της Αθήνας (Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Τριανόν, Ίλιον Plus, Passport, Σφίγγα, Holywood Stage, Ιανό κλπ) καθώς και σε φεστιβάλ στην υπόλοιπη Ελλάδα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζαχαρούλα Κληματσάκηειδήσεις τώρατραγουδίστριαγενέθλια