Μουσική|14.02.2023 08:38

H Justina Miles έγραψε Ιστορία: Η ερμηνεύτρια νοηματικής γλώσσας τα «έσπασε» στο Super Bowl και «έκλεψε» το σόου της Ριάνα

Newsroom

Ακόμα ένα Super Bowl πέρασε στην Ιστορία, όμως από χτες δεν μιλούν όλοι για την επικράτηση των Τσιφς ούτε για τη Ριάνα και το φαντασμαγορικό δωδεκάλεπτο σόου που έδωσε στο ημίχρονο. Τις τελευταίες ώρες οι χρήστες των μέσων κοινωνική δικτύωση αποθεώνουν την 20χρονη Justina Miles, τη διερμηνέα που απέδωσε στη νοηματική γλώσσα την εμφάνιση της ποπ σταρ από τα Μπαρμπέιντος κλέβοντας κυριολεκτικά την παράσταση.

«Λατρεύω τη σπίθα και την ενέργεια της Justina Miles, της ASL performer για το #SuperBowl», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter. «Απλά φανταστικό!».

H 20χρονη Justina, εκτός από μια εκπληκτική απόδοση των τραγουδιών της Ριάνα, έγραψε και ιστορία ως η πρώτη γυναίκα διερμηνέας νοηματικής που προσκλήθηκε στο Super Bowl. Η ίδια μίλησε για τη συμμετοχή της τεράστιο αυτό αθλητικό γεγονός, δηλώνοντας ότι έτσι ήλπιζε πως θα ενέπνεε και άλλους ανθρώπους «να μην αφήσουν κανένα εμπόδιο να τους εμποδίσει να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να προχωρήσουν παραπέρα».

Πριν από τον αγώνα η 20χρονη ερμήνευσε στη νοηματική γλώσσα και τον εθνικό ύμνο των μαύρων «Lift Every Voice and Sing», τον οποίο τραγούδισε η Sheryl Lee Ralph.

Σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, η Justina μίλησε για τη σημασία του να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο των μαύρων, τον οποίο πολλοί θεατές μπορεί να μην έχουν ακούσει πριν, όπως είπε.

«Δεν είναι μόνο για μένα το να μοιραστώ αυτή την εμπειρία με όλο τον κόσμο, αλλά και για να φέρω πραγματικά αυτή την ενδυνάμωση σε εκατομμύρια και εκατομμύρια μαύρους κωφούς σε όλη τη χώρα, οι οποίοι δεν το έχουν δει ποτέ πριν», είπε. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη μουσική εμφάνιση της Justina. Η 20χρονη φοιτήτρια νοσηλευτικής του Bowie State University στο Μέριλαντ, με καταγωγή από τη Φιλαδέλφεια, έχει διερμηνεύσει στη νοηματική γλώσσα πολλές συναυλίες. Επιπλέον, έκανε αίσθηση στο TikTok το 2020, αφού ένα βίντεο με το τραγούδι της Lil’ Kim Crush on You έγινε viral. Το βίντεο της Justina έγινε τόσο δημοφιλές που πυροδότησε ένα #crushonyouchallenge σε όλη την πλατφόρμα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ριάνανοηματική γλώσσαSuper Bowlειδήσεις τώραΗΠΑ