Ο μουσικός Benjamin Clementine στην Τεχνόπολη (vids)
NewsroomΜετά την πρόσφατη περιοδεία του με τον David Byrne σε Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ, ο Benjamin Clementine μόλις ανακοίνωσε μια ειδική σειρά συναυλιών στην Ευρώπη τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2019.
Με τον τίτλο «An Evening With Benjamin Clementine & His Parisian String Quintet», η μοναδική live εμπειρία του Clementine θα υποστηρίζεται μουσικά από πέντε έγχορδα από τη Γαλλία, ανάμεσά τους και η Barbara Le LiePvre στο τσέλο.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ο Clementine θα παρουσιάσει τραγούδια μέσα από το βραβευμένο με Mercury Prize album του «At Least For Now» (2015) και το album «I Tell A Fly» (2017) τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως, χαρίζοντας στον Clementine το επωνύμιο «ένας μουσικός George Orwell της εποχής μας».
Αυτές θα είναι και οι μοναδικές live εμφανίσεις του Clementine στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού του 2019.
- Η σιωπή του Φραπέ με τις πλάτες της ΝΔ, το σπάσιμο του αγροτικού μετώπου από τους Κρητικούς αγρότες και τα συγχαρητήρια του ΠΑΣΟΚ στον Πιερρακάκη
- Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη για απάτες με επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ – 14 προσαγωγές για εγκληματική οργάνωση
- Τι σημαίνει η εκλογή Πιερρακάκη στην προεδρία του Eurogroup
- Ηλιόλουστο σκηνικό πριν την πτώση της θερμοκρασίας: Πότε «χαλάει» ο καιρός - Η πρόγνωση Μαρουσάκη