Μουσική|13.03.2023 12:57

Miley Cyrus: Κυκλοφόρησε ειδικό αφιέρωμα για το όγδοο άλμπουμ της «Endless Summer Vacation» από τη Disney+

Newsroom

Το Disney+ γιορτάζει το όγδοο άλμπουμ «Endless Summer Vacation» της πολυπλατινένιας καλλιτέχνιδας Miley Cyrus με το πρωτότυπο αφιέρωμα «Miley Cyrus - Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)». Στο πρωτότυπο μουσικό αφιέρωμα, «Miley Cyrus - Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)» παρουσιάζονται νέα τραγούδια από το άλμπουμ «Endless Summer Vacation», συμπεριλαμβανομένου του «Flowers», το οποίο βρέθηκε στο Νο. 1 του Billboard Hot 100 chart για έξι συνεχόμενες εβδομάδες από την κυκλοφορία του, επτά επιπλέον νέα τραγούδια, μία από τις κορυφαίες κλασικές επιτυχίες της και μια ειδική εμφάνιση με τον Rufus Wainwright.

Οι κινηματογραφικές ερμηνείες της παγκόσμιας σούπερ σταρ εμπλουτίζονται με αποκλειστικές συνεντεύξεις στο φημισμένο σπίτι όπου έζησε κάποτε ο Frank Sinatra στο Λος Άντζελες, στο οποίο η Miley γύρισε το διάσημο music video για το «Flowers». Με αυτό το αφιέρωμα, η Miley, η οποία εκτελεί και χρέη εκτελεστικού παραγωγού, ανοίγει την πόρτα σε κοινά από όλο τον κόσμο, παρέχοντας πληροφορίες για το νέο της άλμπουμ, αλλά και για το πώς έχει διαμορφωθεί η προσωπικότητα της.

Τα «Backyard Sessions» είναι μια σειρά που ξεκίνησε η Miley το 2012 για τους θαυμαστές της. Οι θεατές γοητεύτηκαν γρήγορα βλέποντας τη Miley και το συγκρότημα της, να παίζουν σε ένα οικείο, υπαίθριο περιβάλλον και τα «Backyard Sessions» έγιναν γρήγορα μια επιτυχημένη σειρά. Το αφιέρωμα «Miley Cyrus - Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)» αποτελεί τη συνέχεια. Το «Endless Summer Vacation» είναι διαθέσιμο παγκοσμίως, τόσο ψηφιακά όσο και στα φυσικά καταστήματα λιανικής πώλησης μέσω της Columbia Records.

Οι fans μπορούν να παραγγείλουν το άλμπουμ σε διαφορετικές εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένου του μαύρου βινυλίου, του αποκλειστικού κόκκινου βινυλίου και μιας αποκλειστικής παραλλαγής διαφανούς βινυλίου που διατίθεται μόνο στο shop.mileycyrus.com. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Disney+Miley Cyrusειδήσεις τώρα