Μουσική|13.03.2023 13:21

Eurovision 2023: Μοντέρνα αισθητική και «φρέσκια» ματιά το «What They Say» του Victor Vernicos που θα μας εκπροσωπήσει

Newsroom

Ο Βίκτωρας Βερνίκος ή Victor Vernicos και η ελληνική αποστολή της φετινής Eurovision παρουσιάζουν το music video του «What They Say», που κυκλοφορεί από την Panik Records και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό. Μοντέρνα αισθητική, «φρέσκια» ματιά, ατμοσφαιρικοί φωτισμοί κι εντυπωσιακές εικόνες συνοδεύουν την εξαιρετική ερμηνεία του πολυτάλαντου 16χρονου καλλιτέχνη.

Το βίντεο του «What They Say», σε σκηνοθεσία των PickCodes, συνοδεύει οπτικά τη φωνή της νέας γενιάς, που δημιουργεί, ονειρεύεται και τολμά. Παράλληλα, όπως και το τραγούδι, στέλνει ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας, ότι το «μαζί» και το «μοιράζομαι» μας κάνουν δυνατούς. 

Ποιος είναι ο Victor Vernicos

Το «What They Say» είναι μια φεστιβαλική και δυναμική ρυθμική μπαλάντα, που έγραψε ο Βίκτωρας στα 14 του, για να μοιραστεί ένα προσωπικό του βίωμα. Ο ίδιος γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι ο νεότερος εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η χώρα μας στη Eurovision.

Ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών, μαθήματα Φωνητικής στα οκτώ και μαθήματα κιθάρας στα δέκα του χρόνια.  Στα έντεκα άρχισε να γράφει τα πρώτα δικά του τραγούδια, ενώ εδώ και δύο χρόνια επιμελείται και την παραγωγή της δικής του μουσικής, παρακολουθώντας μαθήματα Μουσικής Τεχνολογίας.

Με το τραγούδι «What They Say», ο Βίκτωρας μας παροτρύνει ν’ «ακούμε» κάθε μας συναίσθημα, όσο δύσκολο κι αν είναι, να το εκφράζουμε και να το μοιραζόμαστε γιατί είναι απελευθερωτικό, κι έτσι μαζί να διεκδικούμε ένα πιο φωτεινό αύριο.

Σημειώνεται πως η 67η Eurovision θα διεξαχθεί στις 9, 11 και 13 Μαΐου στο Λίβερπουλ. Η Ελλάδα διαγωνίζεται στον β’ ημιτελικό, την Πέμπτη 11 Μαΐου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βίκτωρας ΒερνίκοςVictor Vernicoseurovision 2023ειδήσεις τώραEurovision