Μουσική|15.04.2023 21:40

Η Romy επιστρέφει με το «Enjoy Your Life»

Newsroom

Μετά την τεράστια επιτυχία του πρόσφατου single «Strong», η Romy επιστρέφει με το «Enjoy Your Life», στο οποίο τα φωνητικά κάνει η Beverly Glenn-Copeland, ενώ την παραγωγή ανέλαβε ο Fred Again…, o Stuart Price και ο Jamie xx. To τραγούδι κυκλοφόρησε από τη Young και έκανε πρεμιέρα στο ΒΒC 1.

Έμπνευση για το «Enjoy Your Life» αποτέλεσε μια βραδιά όπου η Robyn πήρε τη Romy για να πάνε να δουν την Αμερικανίδα τραγουδίστρια και δημιουργό Beverly Glenn-Copeland σε συναυλία της στην Στοκχόλμη. Η ερμηνεία της ήταν συγκλονιστική αλλά αυτό που έκανε ένα ιδιαίτερο κλικ στην Romy ήταν ο στίχος «My mother says to me ‘enjoy your life» από το τραγούδι «La Vita» καθώς η ίδια είχε χάσει τη μητέρα της όταν ήταν 11 ετών.

Ο στίχος αυτός έδωσε προσωπικό κίνητρο και μουσική έμπνευση για τη δημιουργία του single «Enjoy Your Life» μαζί με αυτή την απίστευτη ομάδα παραγωγής, προτού η Copeland δώσει τελικά την έγκρισή της για το sample του «La Vita». Ένα βαθιά προσωπικό τραγούδι, μια υπενθύμιση ότι η ζωή είναι σύντομη και ένα ακόμα παράδειγμα αυτού που η Romy αποκαλεί «συναισθηματική μουσική για χορό».

Το single συνοδεύεται από ένα βίντεο που σκηνοθέτησε η σύζυγος της Romy, ο σκηνοθέτης και φωτογράφος Vic Lentaigne, το οποίο περιλαμβάνει οικείες στιγμές με τη Romy και πλάνα με τη μητέρα της.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραThe Hubsters