Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Μίκης Θεοδωράκης
Αναστασία ΚουκάΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί στον Μίκη Θεοδωράκη η επέμβαση τοποθέτησης ειδικής συσκευής για τον έλεγχο του καρδιακού ρυθμού.
Ο συνθέτης, μέχρι στιγμής, ανταποκρίνεται θετικά στην επεμβατική αυτή μέθοδο και οι θεράποντες ιατροί του είναι αισιόδοξοι πως η κατάστασή του θα βελτιωθεί σημαντικά μέσα στις επόμενες ημέρες.
Ο Μίκης Θεοδωράκης νοσηλεύεται στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από τις 26 Φεβρουαρίου με συμπτώματα κολπικής μαρμαρυγής. Εξ αρχής το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε με την ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή, η οποία όμως δεν απέδωσε τα αναμενόμενα με αποτέλεσμα να ληφθεί, χθες βράδυ, η απόφαση να υποβληθεί σε επέμβαση.
Στο πλευρό του μεγάλου μας συνθέτη βρίσκονται διαρκώς οι δικοί του άνθρωποι, ενώ μηνύματα για καλή ανάρρωση φθάνουν από ολόκληρο τον κόσμο.
Ακολουθεί το Ιατρικό ανακοινωθέν:
«Ο κος Μίκης Θεοδωράκης υπεβλήθη, σήμερα, την 8η Μαρτίου 2019, σε τοποθέτηση διεστιακού βηματοδότου και σε ηλεκτρική ανάταξη της ταχυαρρυθμίας. Συνεχίζει νοσηλευόμενος στο δωμάτιό του, υπό αγωγή. Εκ του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών».
- Ο 15χρονος Ντέρεκ άντεξε 48 ώρες στα παγωμένα νερά κρατώντας την αναποδογυρισμένη βάρκα και τους νεκρούς συγγενείς του
- «Έπεσε το δέντρο ενώ παίζαμε»: Η κατάθεση της 30χρονης μητέρας για το ατύχημα στην Καλαμαριά
- Δημοσκόπηση Prorata: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛ.Α.Σ. - Το τρίτο ΠΑΣΟΚ και το «φρένο» σε Σαμαρά
- Μικρός πιανίστας συγκίνησε παίζοντας τη μελωδία από το «Ώρες μικρές» του Γιώργου Μαζωνάκη στο Σύνταγμα