Μουσική|12.05.2023 16:14

LP: Έρχεται το νέο άλμπουμ «Love Lines» - Ακούστε το νέο single «Golden»

Newsroom

Το «Love Lines», το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ του LP (που θέλει πλέον να αυτοπροσδιορίζεται σε ουδέτερο γένος) θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου από την BMG. Μετά το επιτυχημένο άλμπουμ «Churches» του 2021, το «Love Lines» συνεχίζει ν' αποτυπώνει την πολυπλοκότητα της ανθρώπινης εμπειρίας μέσα από τα μάτια του.

Παράλληλα με την ανακοίνωση έρχεται και το πρώτο single «Golden», ένα κομμάτι που εξερευνά τον τρόπο που εκτιμάς όσα μαθαίνεις όταν χάνεις μια αγάπη. Το «Golden» συνοδεύεται με το video clip που σκηνοθέτησε ο μακροχρόνιος συνεργάτης του, Stephen Schofield (LP. Taylor Swift, Joshua Bassett) και είναι γυρισμένο σ' ένα παλιό κλασικό καλιφορνέζικο αρχοντικό όπου το LΡ χορεύει σε ένα υπερ-σουρεαλιστκό περιβάλλον.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει δώδεκα τραγούδια που αποτελούν μια βαθιά και στοχαστική ματιά στις εμπειρίες της ζωής του, συμπεριλαμβανομένων των σχέσεων με συντρόφους, την οικογένεια και τον εαυτό του. Σε αυτό συνεργάστηκε με τον Ashton Irwin (5 Seconds of Summer), Andrew Berkeley Martin (Palaye Royale) και τον υποψήφιο για Grammy παραγωγό-τραγουδοποιό Matthew Pauling, δίνοντας μια συγκλονιστική και συναισθηματική δουλειά που προβάλλει την προσωπική ανάπτυξη και ενδοσκόπηση. Στο «Love Lines» ξεχωρίζει η αδιαμφισβήτητη φωνή του LP, η ειλικρινής του αφήγηση και το ακαταμάχητο rock and roll συνδυασμένο με ένα βαθύ, εγκάρδιο συναίσθημα.

«Αυτή είναι ουσία η δική μου και αυτού που κάνω σε όλη μου τη ζωή, προσπαθώντας να καταλάβω και να κατανοήσω. Ακόμη και ως άτομο, νιώθω ότι γίνομαι όλο και πιο πυκνό, συγκεντρωμένο. Είμαι περισσότερο εγώ κάθε χρόνο.» αναφέρει το LP και συμπληρώνει σχετικά με την διαδικασία της σύνθεσης των τραγουδιών «Είναι σα να βάζεις κάποιον να χαλαρώνει, να βοηθάς το μυαλό του να αφεθεί ώστε να είναι έτοιμος να δεχθεί αυτά τα συναισθήματα. Τότε μπορούν να αφήσουν το τραγούδι να μιλήσει στην ψυχή τους με τον τρόπο που θέλουν».

Τα τελευταία χρόνια, το LP εξελίχθηκε σε ένα διεθνώς καταξιωμένο όνομα, με τα τραγούδια του να έχουν πάνω από τρία δισεκατομμύρια streams. Έχει κυκλοφορήσει 6 άλμπουμ και 3 ΕΡ ενώ το τραγούδι «Lost On You» του 2016 έγινε Νο1 σε 18 χώρες και πλατινένιο σε πολλές άλλες, ανάμεσά τους φυσικά και η Ελλάδα.

Επιπλέον, έχει συνθέσει επιτυχίες για καλλιτέχνες όπως Rihanna (“Cheers (Drink To That)”), Rita Ora (“Shine Ya Light”), Cher (“Pride,” “Red”), Backstreet Boys (“Love Will Keep You Up All Night”), Leona Lewis (“Fingerprint”), Celine Dion (“Change My Mind”) και Christina Aguilera (“Beautiful People”). Το ακροατήριό του πλέον σε όλο το κόσμο είναι τεράστιο ενώ έχει κάνει sold-out εμφανίσεις σε πάνω 150 πόλεις του κόσμου.

ειδήσεις τώραThe Hubsters