Μουσική|17.06.2023 00:12

Νατάσσα Μποφίλιου: Έγινε κανονικά η συναυλία της εν μέσω εθνικού πένθους – «Αυτή είναι η δική μας διαμαρτυρία»

Newsroom

Κανονικά στη σκηνή του θεάτρου Νέας Ιωνίας Βόλου εμφανίστηκε, το βράδυ της Πέμπτης (15/6), η Νατάσσα Μποφίλιου για την προγραμματισμένη της συναυλία.

Το τριήμερο εθνικό πένθος, που κήρυξε η κυβέρνηση για το ναυάγιο στην Πύλο, είχε ως αποτέλεσμα πολλοί καλλιτέχνες ν' αναβάλουν τις προγραμματισμένες συναυλίες τους. Ωστόσο, η ερμηνεύτρια αποφάσισε να εμφανιστεί κανονικά στη σκηνή και να κάνει το δικό της statement, παραθέτοντας τη δική της θέση σε όλο αυτό που έχει συμβεί.

«Δεν είναι η αποχή, για εμάς διαμαρτυρία είναι η θέση και η στάση ζωής» τόνισε, αρχικά, η Νατάσσα Μποφίλιου. «Σκεφτόμαστε ότι δεν έχουμε σκοπό, χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα, που τίποτα δεν έχουν σαν αποτέλεσμα, ότι δεν έχουμε σκοπό να πενθούμε τρεις ημέρες. Ο δικός μας πόνος δεν κρατάει τρεις ημέρες.

Κρατάει, μαζί με τη δέσμευσή μας, ότι θα παλεύουμε όλη μας τη ζωή δίκαιους αγώνες για έναν άλλο κόσμο, που μέσα στη θάλασσα, το μόνο που θα συμβαίνει, είναι να κολυμπάμε και να σκεφτόμαστε καλύτερα τον εαυτό μας και όχι να πνίγουμε ανθρώπους, με τις χυδαίες και ελεεινές πολιτικές που επιλέγουμε. Αυτή είναι η δική μας διαμαρτυρία» πρόσθεσε. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΒόλοςΝατάσσα Μποφίλιουναυάγιοειδήσεις τώρασυναυλία