Κωνσταντίνος Αργυρός: Αναβολή της συναυλίας στη Ρόδο - Μέρος των εσόδων για την αναδάσωση και σε φιλοζωική του νησιού
NewsroomΟ Κωνσταντίνος Αργυρός και η Panik Live ανακοινώνουν την αναβολή της προγραμματισμένης συναυλίας στη Ρόδο, που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 2 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Διαγόρας στο πλαίσιο του «Elpida Tour», λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς.
Η νέα ημερομηνία θ' ανακοινωθεί προσεχώς. Παράλληλα, μέρος των εσόδων από τη συναυλία θα δοθεί για την αναδάσωση των πυρόπληκτων περιοχών, καθώς και σε φιλοζωική οργάνωση του νησιού.
Η μετάθεση της συναυλίας σε νέα ημερομηνία είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε σε ένδειξη σεβασμού και συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας οι οποίοι πλήττονται από τη μανία της φωτιάς. Τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί θα ισχύουν κανονικά τη νέα ημερομηνία.
Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να επιστρέψει το εισιτήριό του
- Αν αγοράστηκε από φυσικό σημείο πώλησης στη Ρόδο, η επιστροφή γίνεται στο κατάστημα από το οποίο αγοράστηκε
- Αν αγοράστηκε μέσω viva.gr, επικοινωνήστε με το support@paniklive.gr
Η μουσική μας ενώνει και μας δυναμώνει κι αυτό ακριβώς θα πράξει κάτω από καλύτερες συνθήκες!
- Με ζεϊμπέκικα, χειροκροτήματα και δάκρυα το «αντίο» στον Γιώργο Μαζωνάκη - Εκατοντάδες άνθρωποι στην κηδεία
- Θάνατος Μαζωνάκη: Τι απαντά ο καθηγητής που διοργάνωσε το συνέδριο με ομιλήτρια την κατηγορούμενη γιατρό
- Στο στόχαστρο της γαλάζιας κριτικής το ΠΑΣΟΚ - Μονομαχία για τα «μάτια» των κεντρώων ψηφοφόρων
- Ντουζιέρα με κουμπαρά σε παραλία της Θάσου: Το βίντεο στο TikTok και... ο διχασμός