Μουσική|26.07.2023 12:55

To πρώτο Death Disco Athens Open Air Festival ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία

Newsroom

To πρώτο Death Disco Athens Open Air Festival ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Αν και οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές, λόγω του καύσωνα, τόσο το κοινό, όσο και τα συγκροτήματα καθώς και όλοι οι εργαζόμενοι, έδωσαν τεράστια ενέργεια και μετέτρεψαν το φεστιβάλ σε μια μεγάλη γιορτή του σκοτεινού ήχου στο κέντρο της πόλης.

Από τα δύο stages του Φεστιβάλ πέρασαν οι: The Sisters of Mercy, VNV Nation, She Past Away, Lebanon Hanover, Sad Lovers and Giants, Absolute Body Control, Mecano Un. Ltd, Actors, Selofan, Rue Oberkampf, Ploho, Kalte Nacht, Mechanimal, Youth Valley, Data Fragments. Όλα τα συγκροτήματα πραγματικά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στους χιλιάδες φίλους που επισκέφθηκαν το DDOAF στην Τεχνόπολη αυτό το διήμερο.

Έτσι, το Death Disco γιόρτασε τα δέκα του χρόνια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με ένα φεστιβάλ που από την πρώτη ανακοίνωση του μέχρι και την εξαιρετικά επιτυχημένη διεξαγωγή του κατάφερε να μπει στα σημαντικότερα dark alternative events της Ευρώπης. Ένα Φεστιβάλ που κατά κοινή ομολογία του κοινού έλειπε από την πόλη!

ΤεχνόπολιςφεστιβάλΤεχνόπολη Δήμου Αθηναίωνειδήσεις τώρα