Μουσική|19.03.2019 11:41

Netflix: Οι Motley Crue διασκευάζουν το «Like a Virgin» της Μαντόνα (vid)

Newsroom

Η μέταλ διασκευή της κλασικής ποπ επιτυχίας της Μαντόνα, «Like a Virgin», ακούγεται στη βιογραφική ταινία του Netflix «The Dirt» αφιερωμένη στους Motley Crue. Το θρυλικό glam metal συγκρότημα δημιουργήθηκε στο Λος Άντζελες τη δεκαετία του '80 και είναι ένα από τα εμπορικότερα όλων των εποχών.

Η ταινία «The Dirt» στην οποία πρωταγωνιστούν αρκετά γνωστά πρόσωπα, βασίζεται στη βιογραφία του συγκροτήματος «The Dirt: Confessions Of The World’s Most Notorious Rock Band». Τον Τόμι Λι, που είναι και πρώην σύζυγος της Πάμελα Άντερσον την οποία είδαμε στη χώρα μας στο «It's Show Time» του Νίκου Κοκλώνη, υποδύεται ο ράπερ και ηθοποιός Μασίν Γκαν Κέλι (Machine Gun Kelly).

Ο Τόμι Λι εκτίμησε από την πρώτη στιγμή τη διασκευή, η οποία ξεκίνησε ως «κακή ιδέα, αλλά αρκετά αστεία» και εξελίχθηκε σε αποκάλυψη. Το «Like a Virgin» είναι το δεύτερο από τέσσερα νέα τραγούδια που ηχογράφησαν οι Motley Crue για την ταινία και η μόνη διασκευή. Η μπάντα ανακοίνωσε το 2018 ότι θα επανασυνδεθεί για να ηχογραφήσει τραγούδια για την ταινία.

Η ταινία «The Dirt» θα προβληθεί στις 22 Μαρτίου στο Netflix και περιλαμβάνει στιγμιότυπα της μπάντας από τις αποχαιρετιστήριες συναυλίες τους.

ΜαντόναNetflixMotley Crue