Μουσική|22.11.2023 23:07

Ο Axl Rose κατηγορείται για βίαιη σεξουαλική επίθεση: Μήνυση από πρώην μοντέλο σε βάρος του frontman των Guns N' Roses

Newsroom

Για βίαιη σεξουαλική επίθεση πριν από 30 χρόνια κατηγόρησε τον frontman των Guns N' Roses Axl Rose ένα πρώην μοντέλο, σύμφωνα με μήνυση που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης την Τετάρτη.

Η Sheila Kennedy, πρώην μοντέλο, ισχυρίζεται ότι ο Rose της επιτέθηκε βίαια στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στη Νέα Υόρκη τη νύχτα που συναντήθηκαν το 1989, όταν εκείνη ήταν περίπου 26 ετών και εκείνος 27.

Σύμφωνα με την αγωγή τα γεγονότα φέρεται να εκτυλίχθηκαν το 1989, σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης, έπειτα από μια γνωριμία σε νυχτερινό κέντρο.

Σύμφωνα με τη μήνυση, την οποία αναφέρει το Rolling Stone, η Kennedy γνώρισε για πρώτη φορά τη Rose σε ένα νυχτερινό κέντρο, όπου την κάλεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του για ένα πάρτι, αλλά δεν κάλεσε τη φίλη της, καθώς δεν ήταν «αρκετά καυτή». Η Kennedy λέει ότι ζήτησε συγγνώμη από τη φίλη της και επέστρεψε στο δωμάτιο του Rose.

Μόλις επέστρεψε στο δωμάτιο, υποστηρίζει η μήνυση, ο Rose κέρασε τους καλεσμένους με κοκαΐνη και αλκοόλ. Όταν η Kennedy πήγε στο μπάνιο, ο Rose φέρεται να τοποθετήθηκε έξω από την πόρτα- όταν εκείνη βγήκε, «έσπρωξε την Kennedy στον τοίχο και τη φίλησε».

Η Kennedy ισχυρίζεται ότι έφυγε από το δωμάτιο αργότερα στο πάρτι, μόλις ο Rose άρχισε να κάνει σεξ με ένα άλλο μοντέλο, το οποίο ήταν «επιθετικό με τρόπο που φαινόταν επώδυνο για το μοντέλο» και έκανε την Kennedy να νιώσει άβολα. Αφού έφυγε από το δωμάτιο, άκουσε τον ήχο από γυαλί που έσπασε και τον Rose να ουρλιάζει στο μοντέλο. Μόλις άκουσε τον θόρυβο, η Rachtman φέρεται να είπε στην Kennedy: «Θα χειροτερέψουν τα πράγματα».

επίθεσηειδήσεις τώραGuns N' Roses