Μουσική|24.12.2023 21:25

Βασίλης Καρράς: «Εγώ σήμερα έχω ολοκληρωθεί σαν καλλιτέχνης» - Όταν λύγισε από την αγάπη του κόσμου

Newsroom

Θλίψη σκόρπισε στο ελληνικό πεντάγραμμο αλλά και στους πολλούς θαυμαστές του, η είδηση του θανάτου του Βασίλη Καρρά, ο οποίος μετά από μάχη, που έδινε, με τον καρκίνο και τον κορονοϊό, άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλευόταν.

Η χαρακτηριστική του χροιά, ο αυθεντικός λαϊκός χαρακτήρας του που δεν αλλοιώθηκε παρά την τεράστια επιτυχία, και ο ερωτικός στίχος τον έκαναν έναν από τους προσφιλέστερους καλλιτέχνες των τελευταίων δεκαετιών.

«Εγώ σήμερα έχω ολοκληρωθεί»

Μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην καριέρα του ήταν η συναυλία που έδωσε το 2017 στο Θέατρο Πέτρας. Τότε είχε ξεσπάσει σε λυγμούς, καθώς τραγουδούσε το «Νύχτα Ξελογιάστρα» κι ενώ μικροί και μεγάλοι τον καταχειροκροτούσαν. 

«Εγώ σήμερα έχω ολοκληρωθεί σαν καλλιτέχνης και σαν άνθρωπος. Δεν θέλω τίποτα άλλο στη ζωή μου. Αυτή την αγάπη που εισπράττω σήμερα, μακάρι να μου έδινε ο θεός τη δύναμη να τη μοιράσω», έλεγε χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνηση του για την εμπειρία που μοιραζόταν με το κοινό.

καρκίνοςΘέατρο ΒράχωνΒασίλης Καρράςειδήσεις τώραθάνατος