Μουσική|19.01.2024 17:00
Grammy 2024: Μπίλι Αιλις, Ολίβια Ροντρίγκο και Ντούα Λίπα στη σκηνή των βραβείων
NewsroomΗ Αμερικανική Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης ανακοίνωσε την πρώτη ομάδα καλλιτεχνών που θα τραγουδήσουν στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy 2024. Η Μπίλι Άιλις, η Ντούα Λίπα και η Ολίβια Ροντρίγκο θα ανέβουν στη σκηνή των Grammys.
Η 66η τελετή απονομής των μουσικών βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου στο Crypto.com Arena, στο Λος Άντζελες και θα μεταδοθεί από το CBS. Θα είναι επίσης διαθέσιμη για streaming στο Paramount+.
Η Μπίλι Άιλις είναι υποψήφια για έξι βραβεία Grammy φέτος, μεταξύ άλλων, στις κατηγορίες Ηχογράφηση της Χρονιάς και Τραγούδι της Χρονιάς για το «What Was I Made For?» από την ταινία «Barbie».
Διαβάστε ακόμη
- Η αγωνία για την Πολιτική Επιτροπή, η γραμμή της Διαμαντοπουλου για τον Τσίπρα και η επιτυχία της Ντόρας για τον δημόσιο διάλογο
- Οι έξι μήνες που μπορεί να κρίνουν την παγκόσμια ισορροπία
- Στο «κυνήγι» των απογοητευμένων ψηφοφόρων η κυβέρνηση: Ποια στρατηγική επιλέγεται απέναντι στην αντιπολίτευση
- Κώδικας χρήσης τεχνητής νοημοσύνης: Το Υπουργείο Παιδείας βάζει κανόνες του ΑΙ στο εκπαιδευτικό σύστημα