Μουσική|05.02.2024 09:37

Grammy 2024: Ο ράπερ Killer Mike συνελήφθη αφού κέρδισε τρία βραβεία - Τι συνέβη μετά την απονομή

Newsroom

Ο ράπερ Killer Mike αφέθηκε ελεύθερος από την αστυνομία μετά τη σύλληψή του για πλημμεληματική σωματική βλάβη κατά τη διάρκεια των βραβείων Grammy την Κυριακή. Εθεάθη με χειροπέδες να συνοδεύεται από αστυνομικούς του LAPD έξω από την Crypto.com Arena το βράδυ της Κυριακής, αφού κέρδισε τρία Grammy κατά τη διάρκεια του προ-τηλεοπτικού μέρους της τελετής.

Ο δικηγόρος του ράπερ επιβεβαίωσε στο Variety το βράδυ της Κυριακής ότι ο Killer Mike αφέθηκε ελεύθερος: «Είναι έξω και θα γιορτάσει τη νίκη του απόψε». Ο Chris Gardner, συγγραφέας του Hollywood Reporter, έβγαλε την είδηση της σύλληψης με τα βίντεο του Killer Mike να κρατείται στο X/Twitter.

Ο Killer Mike κέρδισε τρία βραβεία κατά τη διάρκεια της τελετής πριν από την εκπομπή, στην οποία δόθηκαν αρκετά Grammy πριν από την κύρια τηλεοπτική εκπομπή που ξεκινά στις 5:00 μ.μ. τοπική ώρα. Το βίντεο του Gardner που αναρτήθηκε στο X/Twitter έδειχνε τον Killer Mike να συνοδεύεται από την αστυνομία με χειροπέδες γύρω στις 4:22 μ.μ.

Ο Killer Mike κέρδισε και στις τρεις κατηγορίες στις οποίες ήταν υποψήφιος: καλύτερο ραπ τραγούδι και καλύτερη ραπ ερμηνεία για το κομμάτι "Scientists & Engineers" και καλύτερο ραπ άλμπουμ για το "Michael", το έκτο στούντιο άλμπουμ του που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2023.

Στο τραγούδι του "Scientists & Engineers" συμμετείχαν οι Andre 3000, Future και Eryn Allen Kane. Κέρδισε το "The Hillbillies" των Baby Keem και Kendrick Lamar, το "Love Letter" του Black Thought, το "Players" του Coi Leray και το "Rich Flex" των Drake και 21 Savage στην κούρσα για την καλύτερη ραπ ερμηνεία. Στο καλύτερο ραπ τραγούδι, το κομμάτι θριάμβευσε έναντι του "Rich Flex", του "Attention" της Doja Cat, του "Barbie World" των Nicki Minaj, Ice Spice και Aqua και του "Just Wanna Rock" του Lil Uzi Vert.

Το άλμπουμ "Michael" του Killer Mike κέρδισε το "Her Loss" του Drake και του 21 Savage- το "Heroes & Villains" του Metro Boomin- το "King's Disease III" του Nas και το "Utopia" του Travis Scott στο καλύτερο rap άλμπουμ.

Το βράδυ της Κυριακής σηματοδότησε τις πρώτες νίκες του Killer Mike στα Grammy από το 2003, όταν ήταν για πρώτη φορά υποψήφιος και κέρδισε για το χαρακτηριστικό του στο "The Whole World" των OutKast στην καλύτερη ραπ ερμηνεία από ντουέτο ή γκρουπ. Ήταν επίσης υποψήφιος για το καλύτερο ραπ τραγούδι το 2018 για το "Chase Me" του Run the Jewels, του χιπ-χοπ ντουέτου του με τον ράπερ και παραγωγό El-P.

ειδήσεις τώραGrammyσύλληψηράπερ