Μουσική|01.04.2019 12:35

Nipsey Hussle: Ο γνωστός ράπερ έπεσε νεκρός από σφαίρα έξω από το μαγαζί του

Newsroom

Ο Αμερικανός ράπερ Nipsey Hussle, υποψήφιος φέτος για βραβείο Grammy, σκοτώθηκε κοντά σε κατάστημα ρούχων που διατηρούσε στο Λος Άντζελες. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, δύο ακόμα άτομα πυροβολήθηκαν.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, ο 33χρονος βρισκόταν έξω από το κατάστημα ρούχων «Marathon Clothing» που διατηρεί, πιθανότατα στο πάρκινγκ, όταν ξαφνικά δέχθηκε καταιγισμό πυρών από αγνώστους. Οι τραυματίες και ο ράπερ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου εκείνος άφησε την τελευταία του πνοή.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά την δημοσίευση tweet του, στο οποίο γράφει ότι «το να έχεις ισχυρούς εχθρούς είναι ευλογία». Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, ο Hussle συνδεόταν με τη διαβόητη συμμορία των Crips.

T
T

Η τελευταία του δημόσια εμφάνιση, ήταν στον αγώνα του NCAA μεταξύ των Texas Tech και του Gonzaga.

Ο Nipsey Hussle είχε δεσμό με την 34χρονη ηθοποιό Λόρεν Λόντον (Lauren London) από το 2013. Το ζευγάρι έκανε πρόσφατα μια glamorous φωτογράφιση για το περιοδικό GQ, βίντεο από την οποία ανήρτησε στο προφίλ της στο Instagram η Λόντον.

T

Ποιος ήταν ο Nipsey Hussle

Ο Nipsey Hussle (Ermias Davidson Asghedom) γεννήθηκε το 1985 στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ και στα φετινά βραβεία Grammy ήταν υποψήφιος με το άλμπουμ του, «Victory Lap» στην κατηγορία καλύτερο ραπ άλμπουμ, το οποίο τελικά κέρδισε η Cardi B.

Tο 2010 ο Hussle ίδρυσε τη δισκογραφική εταιρεία «All Money In» και κυκλοφόρησε το «The Marathon», το πέμπτο του επίσημο mixtape, ενώ είχε συνεργαστεί με δεκάδες επιτυχημένους καλλιτέχνες της ραπ, συμπεριλαμβανομένων των Kendrick Lamar, Drake, YG, Ty Dolla Sign, Meek Mill και Young Thug.

«Μεγάλωσα στην κουλτούρα των συμμοριών» είχε δηλώσει σε συνέντευξή στους Los Angeles Times το 2018. «Αντιμετωπίσαμε τον θάνατο, τη δολοφονία. Ήταν σαν να ζούμε σε μια ζώνη πολέμου, όπου οι άνθρωποι πεθαίνουν σε αυτά τα μπλοκ και όλοι έχουν λίγο ανοσία σε αυτό».

νεκρόςΛος Άντζελεςράπερ