Μουσική|12.02.2024 09:51

Η Beyonce ανακοινώνει το νέο της άλμπουμ Renaissance Act II σε διαφήμιση για το Super Bowl

Newsroom

Η Beyonce ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ κατά τη διάρκεια του Super Bowl της Κυριακής. «Εντάξει, είναι έτοιμοι! Ρίξτε τη νέα μουσική», λέει η Beyonce στα τελευταία δευτερόλεπτα μιας διαφήμισης της Verizon που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου.

Οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν ήδη σε αναβρασμό από το Super Bowl εντός και εκτός γηπέδου (συμπεριλαμβανομένων των σταρ στις κερκίδες, του σόου στο ημίχρονο και των διαφημίσεων), και δημιουργήθηκε φρενίτιδα. Μέσα σε λίγα λεπτά, οι λογαριασμοί της Beyonce το είχαν επισημοποιήσει.

 

Η σταρ δημοσίευσε ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού στο Instagram, το οποίο έδειχνε ένα ταξί με πινακίδα vanity του Τέξας ("HOLD-EM") να οδηγεί μέσα σε σκονισμένους δρόμους, δίπλα από ραδιοφωνικούς πύργους και μια πινακίδα για το "Radio Texas".

Τελειώνει με ένα πλήθος συγκεντρωμένο μπροστά από μια διαφημιστική πινακίδα που την απεικονίζει να χαιρετάει δίπλα στις λέξεις "Texas! Hold 'em", ενώ ένα τραγούδι με αυτές τις λέξεις αρχίζει να παίζει. Το βίντεο τελειώνει με: "Το Texas Texas Texas": "act ii" και την ημερομηνία 29 Μαρτίου.

Η επίσημη ιστοσελίδα της διαφημίζει το ίδιο βίντεο και την ίδια ημερομηνία, καθώς και το όνομα δύο τραγουδιών: "Texas Hold 'Em" και "16 carriages". Αποσπάσματα τριάντα δευτερολέπτων και από τα δύο τραγούδια αναρτήθηκαν στο Tidal λίγο αργότερα. Στη συνέχεια, οι πλήρεις εκδόσεις κυκλοφόρησαν στο Spotify και το YouTube.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Beyonce διαφήμισε το άλμπουμ Renaissance του 2022 ως "act i". Κέρδισε το Grammy για το καλύτερο άλμπουμ χορευτικής/ηλεκτρονικής μουσικής το 2023, το 32ο, που αποτελεί ρεκόρ για το γεννημένο στο Χιούστον είδωλο.

Super BowlBeyonceΜπιγιονσέειδήσεις τώρα