Μουσική|01.03.2024 17:30

Coldplay: Ανυπομονούν για τη συναυλία στην Αθήνα - Το βίντεο που ανέβασαν στα social media

Newsroom

Οι Coldplay έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Μάλιστα, ο πρώτος σταθμός της περιοδείας θα είναι η Αθήνα, στις 8 και 9 Ιουνίου του 2024. Και οι δύο εμφανίσεις τους έχουν γίνει sold out, καθώς από τις δύο πρώτες μέρες της προπώλησης πουλήθηκαν περισσότερα από 122.000 εισιτήρια.

«Ό,τι ονειρευόμαστε… δεν μπορούμε να περιμένουμε (μέχρι να έρθουμε) στην Αθήνα, στις 8 Ιουνίου» αναγράφεται σε βίντεο από συναυλία που ανέβασαν στον επίσημο λογαριασμό που έχουν στο Instagram και στο οποίο εμφανίζεται το διάσημο συγκρότημα να παίζει την επιτυχία του «Hymn For The Weekend».

 

Οπως ήταν φυσικό, τα σχόλια ήταν πολλά με τους περισσότερους να γράφουν πως κι εκείνοι ανυπομονούν. «Τσιρίζω τίγκα», «Κοντοζυγώνουμε», «Πάμε λίγο», «Φέρτε και τον Weekend να ολοκληρωθεί ο σκοπός της ζωής μου» ήταν κάποια από αυτά.

Μητσοτάκης: «Κανονικά οι συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ»

Παρά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες στο ΟΑΚΑ, λόγω προβλημάτων στα στέγαστρα Καλατράβα, όπως ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτηση που έκανε στα social media, οι δύο συναυλίες των Coldplay θα πραγματοποιηθούν κανονικά στην πρωτεύουσα.

«Θα κλείσω τη σημερινή ανασκόπηση με τα νεότερα από την πρόοδο των εργασιών στο ΟΑΚΑ. Έχει περίπου αφαιρεθεί το 6% από τα συνολικά 5.000 τεμάχια πολυκαρβονικών από τα Στέγαστρα Καλατράβα. Καθημερινά αφαιρούνται περίπου 80 κομμάτια, τα οποία θα ανακυκλωθούν. Η απομάκρυνση των πολυκαρβονικών με αυτούς τους ρυθμούς θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Σταδίου από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου. Έτσι, θα μπορέσουν να διεξαχθούν κανονικά πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα αθλητικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων η συναυλία των Coldplay, που ομολογώ πως κι εγώ την περιμένω! And everything's not lost… When you thought that it was over, για να θυμίσω ένα τραγούδι τους. Καλή Κυριακή και ευχαριστώ για τον χρόνο σας» έγραψε.

Tik TokΟΑΚΑσυγκρότημαειδήσεις τώραColdplayσυναυλία