Μουσική|17.04.2024 21:15

Ο γιος του John Lennon συνεργάζεται με τον γιο του Paul McCartney σε νέο single

Newsroom

Μια νέα συνεργασία Lennon και McCartney είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς. Ωστόσο, οι οπαδοί των Beatles αιφνιδιάστηκαν από ένα νέο single που κυκλοφόρησε από τους γιους δύο εκ των Fab Four - τον James McCartney και τον Sean Ono Lennon, οι οποίοι είναι και οι ίδιοι μουσικοί.

Το νέο single, με τίτλο «Primrose Hill» εμπνευσμένο από ένα πάρκο στο βόρειο Λονδίνο που προσφέρει πανοραμική θέα της πόλης, ανακοινώθηκε από τον McCartney, γιο του Paul και της αείμνηστης συζύγου του Linda, στο Instagram πριν από τέσσερις ημέρες.

«Με την κυκλοφορία αυτού του τραγουδιού αισθάνομαι σαν να ξεκινάμε πραγματικά την πορεία μας»

Μαζί με μια φωτογραφία των δυο μουσικών - που μοιάζουν εκπληκτικά με τους διάσημους πατεράδες τους - έγραψε: «Το Primrose Hill είναι εδώ! Σήμερα είμαι τόσο ενθουσιασμένος που μοιράζομαι το τελευταίο μου τραγούδι που συνυπογράφει ο καλός μου φίλος @sean_ono_lennon. Με την κυκλοφορία αυτού του τραγουδιού αισθάνομαι σαν να ξεκινάμε πραγματικά την πορεία μας και είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω να μοιράζομαι μουσική μαζί σας».

 

Σε μια ξεχωριστή ανάρτηση, ο McCartney αποκάλυψε την έμπνευση πίσω από το τραγούδι. «Είχα ένα όραμα ως παιδί στη Σκωτία, σε μια υπέροχη καλοκαιρινή μέρα. Αφήνοντας το χέρι μου ελεύθερο, είδα την αληθινή μου αγάπη και σωτήρα στο μάτι του μυαλού μου. Το 'Primrose Hill' έχει να κάνει με το να ξεκινήσω και να βρω αυτό το άτομο».

Η αδελφή του McCartney, Mary, επαγγελματίας φωτογράφος, έπαιξε επίσης ρόλο στην προώθηση του τραγουδιού, απαθανατίζοντας μικρά αποσπάσματα του αδελφού της να παίζει στο πιάνο του και προφανώς το ίδιο το Primrose Hill. Οι ερμηνευτές δεύτερης γενιάς γεννήθηκαν και οι δύο τη δεκαετία του 1970 μετά τη διάλυση των Beatles.

Ανακοινώνοντας την κυκλοφορία στα εκατομμύρια των οπαδών του παγκοσμίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Paul McCartney έγραψε: «Ο γιος μου James έχει ένα νέο τραγούδι που ονομάζεται 'Primrose Hill' - τσεκάρετε το! Και πολλή αγάπη στον Sean Ono Lennon που συνυπογράφει το τραγούδι».

Η φωτογραφία του ζευγαριού που χρησιμοποιήθηκε για την προώθηση του τραγουδιού δεν είναι καινούργια. Είχε αναρτηθεί για πρώτη φορά από τον Ono Lennon στο Instagram το 2018, με λεζάντα "Peakaboo...".

Το προάστιο Primrose Hill στο βόρειο Λονδίνο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Regent's Park της πόλης και τη διάσημη αγορά του Camden Town. Δεν είναι άγνωστο στους πλούσιους και διάσημους, δημιουργώντας μάλιστα το "Primrose Hill set" τη δεκαετία του 1990, αφού πλήθος αστέρων -ανάμεσά τους ο Jude Law, ο Liam Gallagher και η Kate Moss- μετακόμισαν εκεί.

Πολ ΜακΚάρτνεϊειδήσεις τώραΤζον Λένον