Μαρίνα Σάττι: Για πρώτη φορά στην ιστορία, άλμπουμ Έλληνα καλλιτέχνη στα 10 πρώτα του Ηνωμένου Βασιλείου
NewsroomΗ Μαρίνα Σάττι συνεχίζει να σαρώνει στα παγκόσμια charts, σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.
Το νέο της album «P.O.P.» που κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο Νο8 των δέκα δημοφιλέστερων νέων άλμπουμ παγκοσμίως, ανάμεσα σε ονόματα όπως η Billie Eilish, ο ZAYN και ο Childish Gambino, με τη Μαρίνα ν' αποτελεί την πρώτη Ελληνίδα που καταφέρνει να «εισβάλλει» στο συγκεκριμένο chart.
Για πρώτη φορά, όμως, στην ιστορία της δισκογραφίας συναντάμε Ελληνα και στο Top10 του Top Albums Debut UK, και μάλιστα με 100% ελληνόφωνα τραγούδια.
Σύμφωνα με το Spotify, το «P.O.P.» της Μαρίνας Σάττι ήταν το δέκατο δημοφιλέστερο σε streams νέο άλμπουμ στο Ηνωμένο Βασίλειο, για το τριήμερο 17-19 Μαΐου.
Στη χώρα μας, η Μαρίνα Σάττι συνεχίζει να βρίσκεται στο Νο1 των YouTube Trends με το «LALALALA» (2,5 εκατομμύρια προβολές σε 1 εβδομάδα), ενώ το «ZARI» ήταν το Νο1 τραγούδι σε streams στο Spotify για την εβδομάδα που πέρασε.
Λίγες μέρες πριν, η Μαρίνα Σάττι έγινε η πρώτη γυναίκα που βρέθηκε στο Νο1 του «Daily Top Artists Greece» chart στο Spotify, αλλά και η πρώτη γυναίκα που βρέθηκε ταυτόχρονα τόσο στο Νο1, το Νο2 και το Νο3 του ημερήσιου Spotify Top200, όσο και των YouTube trends στην Ελλάδα.
- Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari από τη μητέρα του
- Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
- Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
- Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση