Κρινιώ Νικολάου: Συγκίνηση και ενθουσιασμός πλημμύρισαν το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
NewsroomΌμορφες μουσικές, υπέροχες ερμηνείες, αλλά κυρίως συγκίνηση και ενθουσιασμός, πλημμύρισαν πριν από λίγες ημέρες το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, σε μια υπέροχη βραδιά-αφιέρωμα στην τριαντάχρονη πορεία της Κρινιώς Νικολάου στο τραγούδι.
Αγαπημένοι συνάδελφοι – τραγουδιστές και μουσικοί– της σπουδαίας ερμηνεύτριας και τραγουδοποιού, ανάμεσά τους ο Κώστας Χατζής, ερμήνευσαν δικές της δημιουργίες, δηλαδή, όλα όσα μας έχει χαρίσει η ψυχή της αυτά τα 30 χρόνια! Ένα μοίρασμα καρδιάς που απόλαυσαν όλοι όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν στον κατάμεστο χώρο του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, στην τιμητική αυτή βραδιά.
«Η μουσική είναι η γλώσσα της ψυχής… Ένας αέναος διάλογος μεταξύ καρδιάς και σύμπαντος. "30 χρόνια… Ό,τι αγαπήσαμε αντέχει". Έζησα αυτή τη βραδιά μαζί σας, με ατέλειωτες μοναδικές στιγμές! Ο Πλάτωνας έλεγε πως η μουσική δίνει ψυχή στο σύμπαν, φτερά στο νου, πτήση στη φαντασία… Και το βράδυ αυτό, 30 καλλιτέχνες, 30 ραδιοφωνικοί παραγωγοί, δημοσιογράφοι, όλοι εξαίρετοι, όλοι εσείς, γίνατε συνεπιβάτες μου σ’ ένα ταξίδι ανεπανάληπτο! Ευχαριστώ από καρδιάς για την παρουσία σας, για τα χαμόγελα και την αγάπη σας. Συνειδητοποίησα για άλλη μία φορά πως η μουσική δεν είναι μόνο ήχος, αλλά η ίδια η αναπνοή της ζωής» ήταν το μήνυμα της Κρινιώς Νικολάου σε όλους όσοι την τίμησαν με την παρουσία τους!
Στη βραδιά συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι καλλιτέχνες: Φωτεινή Δάρρα, Ελπίδα, Ευσταθία, Σόνια Θεοδωρίδου, Δημήτρης Κανέλλος, Αργυρώ Καπαρού, Μιρέλα Πάχου, Ναταλία Ρασούλη, Γιάννης Σαββιδάκης, κ.α.
- Έξι νεκροί από σοκαριστική σύγκρουση δύο ελικοπτέρων στη Βραζιλία - Μεταξύ των θυμάτων ο διάσημος τραγουδιστής Oliver Tree
- Συναγερμός στο Τέξας: Επέστρεψε το «ανθρωποφάγο» παράσιτο μετά από δεκαετίες
- 10/10 ούτε ο νικητής του «Εκατομμυριούχου»: Αν κάνεις πάνω από 8/10 στο πιο δύσκολο κουίζ του Μουντιάλ είσαι διάνοια
- Απέραντη θλίψη για τον μικρό Γιαννάκη: Έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη έξι ετών με τον καρκίνο