Ο Δήμος Αναστασιάδης ερμηνεύει για πρώτη φορά ζεϊμπέκικο
NewsroomΟ Δήμος Αναστασιάδης παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «Στα Λόγια Μείναμε» και κάνει μία μεγάλη μουσική έκπληξη, καθώς ερμηνεύει για πρώτη φορά ζεϊμπέκικο. Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό και με ιδιαίτερη αισθητική music video.
Το «Στα Λόγια Μείναμε», που κυκλοφορεί από την Panik Records είναι ένα δυναμικό ζεϊμπέκικο για έναν έρωτα που δεν πέρασε ποτέ από τα λόγια στις πράξεις. Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος ο Δήμος Αναστασιάδης και τους στίχους η Ελένη Γιαννατσούλια, ενώ την παραγωγή έκανε ο Κώστας Καλημέρης.
Το «Στα Λόγια Μείναμε» συνοδεύεται από ένα υψηλών προδιαγραφών music video, που προσομοιάζει σε ταινία. Γυρισμένο στη Θεσσαλονίκη και το Άγιο Όρος και με πρωταγωνιστή τον Δήμο Αναστασιάδη, το black and white αισθητικής video μεταφέρει με εικόνες την εκφραστικότητα και το συναίσθημα του τραγουδιού. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Menelaos V.
- 100 χρόνια ΠΑΟΚ: Ένας αιώνας ζωής, ένας αιώνας Περηφάνιας, Αντίστασης, Ονείρου και Κατακτήσεων
- Επιχείρηση «γαλάζιας» συσπείρωσης: Οι ζυμώσεις, τα επόμενα ραντεβού και η προσπάθεια για αλλαγή ατζέντας
- ΕΝΦΙΑ, αντικειμενικές αξίες και η νέα πραγματικότητα της ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα
- Το εικοσαήμερο φιάσκο με τον Λαζαρίδη, οι δημοσκοπήσεις που αποτύπωσαν την δυσαρέσκεια και η παρέμβαση της Ντόρας που «καθάρισε» την ιστορία