Σταύρος Ξαρχάκος: Ο Ιερός Ναός της Αφαίας θα πλημμυρίσει με τις διαχρονικές του μελωδίες
NewsroomΟ Σταύρος Ξαρχάκος, μέσα από μια σειρά συναυλιών, μας ταξιδεύει σε χώρους φωτός, χώρους Ιερούς, τοπόσημα της αρχαίας Ελλάδας, οι οποίοι αποτελούν έως σήμερα συμπαντικούς πόλους της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Η έναρξη αυτής της καλλιτεχνικής σημειολογικής διαδρομής σηματοδοτήθηκε με τη μεγάλη συναυλία στον Αρχαίο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο τον Σεπτέμβριο και συνεχίζεται το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό της Αφαίας στην Αίγινα, η οποία εδώ και δεκαετίες αποτελεί μια δεύτερη πατρίδα για τον Μαέστρο.
Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, ο πολιτισμός της αρχαιότητας θα συνομιλήσει μουσικά με το σήμερα, ο Ιερός Ναός της Αφαίας θα πλημμυρίσει από τις αγαπημένες διαχρονικές μελωδίες του Σταύρου Ξαρχάκου, με πολύτιμους συνοδοιπόρους του, τον Γιάννη Κότσιρα και την Ηρώ Σαΐα.
Η ώρα έναρξης είναι 19:00. Η είσοδος στη συναυλία είναι δωρέαν και γίνεται με διάθεση δελτίων εισόδου. Τηρείται σειρά προτεραιότητας μέχρι την πλήρωση των διαθέσιμων θέσεων.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν το όνομα και το τηλέφωνό τους στο email: taxidistofos@gmail.com. Τα δελτία εισόδου - προσκλήσεις θα τους αποσταλούν ηλεκτρονικώς. Η είσοδος στον Αρχαιολογικό χώρο θα γίνει με την επίδειξη της ταυτότητας και του ηλεκτρονικού δελτίου - πρόσκλησης.
- Μια συμφωνία ήταν κοντά ώσπου... άρχισε τα posts: Πώς ο Τραμπ έφερε νέα αβεβαιότητα στις διαπραγματεύσεις
- «Δεν ισχύουν τα περί κυκλώματος - Ήταν φίλη μου»: Σπάει τη σιωπή του ο 23χρονος φίλος της Μυρτώς
- Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Πρόταση απαλλαγής για τον Νίκο Ρωμανό και ακόμα δύο
- Πρόστιμο 300 ευρώ σε μουσικούς του δρόμου στη Θεσσαλονίκη, επειδή είχαν μικρόφωνο