Ελευθερία Αρβανιτάκη και Μάριος Φραγκούλης στο θέατρο Παλλάς για ένα ταξίδι στη Μεσόγειο
NewsroomΔύο υπέροχοι και σπουδαίοι καλλιτέχνες με πορείες ακριβές, δύο καλλιτέχνες που ταξίδεψαν σε όλες τις ηπείρους με τις φωνές τους, δύο διαφορετικές διαδρομές στα παράλληλα σύμπαντα της μουσικής, συναντιώνται για πρώτη φορά επί σκηνής.
Έτσι, οι δρόμοι τους παύουν να είναι παράλληλοι και γίνονται ένας δρόμος, προσκαλώντας μας σε μια παράσταση προικισμένη με όσα μας έχουν κάνει να τους αγαπήσουμε, αλλά και όσα δεν είχαν φανταστεί ότι μπορεί να τους ενώσουν.
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη κι ο Μάριος Φραγκούλης θα μας πάνε ένα ταξίδι στην Μεσόγειο - και όχι μόνο - θα μπλέξουν τις φωνές και τα τραγούδια τους, θα μας καλέσουν να τραγουδήσουμε μαζί τους και μας υπόσχονται μια παράσταση που θα φωτίσει τις ψυχές μας μέσα από τον μαγικό τρόπο των τραγουδιών και της ερμηνείας τους.
Η «πρώτη φορά» της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και του Μάριου Φραγκούλη θα είναι μια παράσταση στο θέατρο Παλλάς που θα θυμόμαστε και που θα θέλουμε να την ζήσουμε σε πολλές επαναλήψεις.
Ημέρες και ώρες παραστάσεων
- Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, 21:00
- Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, 21:00
- Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, 21:00
Τιμές εισιτηρίων: Από 20 ευρώ
Διάρκεια παράστασης: 120 λεπτά
- Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
- Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
- Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
- Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου