Νάτασσα Μποφίλιου: Εμφανίστηκε με μπλούζα «Δεν έχω οξυγόνο» στη σκηνή τιμώντας τα θύματα των Τεμπών
NewsroomΗ Νατάσσα Μποφίλιου θέλησε για ακόμη μία φορά να τοποθετηθεί με τον δικό της τρόπο σε όλα όσα κοινωνικά διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας.
Το μήνυμα της
Η δημοφιλής τραγουδίστρια, στη χθεσινή της εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, έστειλε το δικό της μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις για το θέμα του δυστυχήματος των Τεμπών.
Όπως φαίνεται στο βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, η Νατάσσα Μποφίλιου φόρεσε την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή ένα μπλέ t-shirt που πάνω του έγραφε «Δεν έχω οξυγόνο», έκφραση που παραπέμπει σε αποσπάσματα από τις συνομιλίες που κυκλοφόρησαν από τα ηχητικά ντοκουμέντα της τραγωδίας.
Η καλλιτέχνιδα απευθυνόμενη στο κοινό είπε: «Οι μέρες του φωτός δεν ήρθαν ποτέ μόνες τους. Τις φέραν πάντα άνθρωποι που πίστευαν σε κάτι καλύτερο, κάτι ανώτερο, κάτι υψηλότερο. Ως ελάχιστο χρέος μας θα είμαστε και εμείς στους δρόμους του αγώνα στις 28 Φλεβάρη να ενώσουμε τις φωνές μας με όλη την κοινωνία για να μην υπάρχει καμία συγκάλυψη, για να μη ξεχαστεί αυτή η δολοφονία, για να αποδοθούν όλες οι πολιτικές και ποινικές ευθύνες και να μη ζήσουμε ποτέ ξανά τη βαρβαρότητα το κέρδος να μπαίνει πάνω από την ανθρώπινη ζωή. Μέχρι τότε "Δε θα έχουμε οξυγόνο". Δικαιοσύνη.»
- Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
- Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
- Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
- Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης