Gloria Gaynor: Μάγεψε το κοινό του Sani Festival και αποθεώθηκε για το εκρηκτικό σόου της
NewsroomΜια αξέχαστη βραδιά χάρισε στο κοινό του Sani Festival η θρυλική Γκλόρια Γκέινορ (Gloria Gaynor), το Σάββατο το βράδυ στη Χαλκιδική. Στα 82 της χρόνια, η εμβληματική ντίβα της disco απέδειξε πως η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός, ενώ η ψυχή, η φωνή και το πάθος παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο.
Το ξεχωριστό perfomance
Κομψή, εντυπωσιακή, ντυμένη στα λευκά, η δύο φορές βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του Sani Hill και παρέσυρε το κοινό — Έλληνες και ξένους επισκέπτες — σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο ρυθμό, συγκίνηση και διαχρονικές επιτυχίες.
Το πρόγραμμά της περιλάμβανε μια δυναμική μίξη από disco, soul, gospel και R&B, με την Γκέινορ να αποδεικνύει πως συνεχίζει να γράφει κεφάλαια στη μακρόχρονη καριέρα της, ηχογραφώντας νέο υλικό με τον ίδιο ενθουσιασμό όπως πάντα. Με χορευτικά κομμάτια που ξεσήκωσαν αλλά και μελωδικές μπαλάντες, η ατμόσφαιρα παρέμεινε εκρηκτική μέχρι το φινάλε.
Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήρθε φυσικά όταν ακούστηκαν οι πρώτες νότες του εμβληματικού «I Will Survive», του τραγουδιού-ύμνου για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Πριν ξεκινήσει την ερμηνεία του, η Γκέινορ μίλησε με συγκίνηση στο κοινό: «Είναι τιμή και προνόμιό μου να ερμηνεύω αυτό το τραγούδι. Μέσα από αυτό, ενώνω τη φωνή μου με ανθρώπους που συνεχίζουν να παλεύουν, να ελπίζουν και να επιβιώνουν».
Με την παρουσία της στο Sani Festival, η Γκλόρια Γκέινορ υπενθύμισε γιατί συγκαταλέγεται στις σπουδαιότερες φωνές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.
- Ο Ζελένσκι «δείχνει» δημοψήφισμα για το εδαφικό της Ουκρανίας: «Ο λαός πρέπει να έχει λόγο»
- «Μην σκίσετε κανένα καλσόν»: Ένταση μεταξύ Κωνσταντοπούλου-Συρεγγέλα στην Εξεταστική
- Οι πρώτες δηλώσεις Πιερρακάκη: «Οι παλιοί διχασμοί μεταξύ βορρά-νότου ανατράπηκαν»
- Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Χατζηδάκη-Τσιάρα με αγρότες: Δεσμεύσεις αλλά και φόβος προστίμων από τις Βρυξέλλες