T-Hood: Πέθανε ο Αμερικανός ράπερ - Πυροβολήθηκε στο σπίτι του στην Τζόρτζια
NewsroomΟ Tevin Hood, γνωστός καλλιτεχνικά ως T-Hood, σκοτώθηκε ύστερα από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στο σπίτι του στο Snellville της Τζόρτζια. Ο 33χρονος ράπερ υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του TMZ.
Τι εξετάζουν οι αρχές
Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή (08/08), όταν η αστυνομία της κομητείας Gwinnett ανταποκρίθηκε σε αναφορές για διαμάχη που κατέληξε σε πυροβολισμούς στην περιοχή Snellville. Οι διασώστες παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι ένα άτομο έχει συλληφθεί και ανακρίνεται σε σχέση με την υπόθεση. Η αστυνομία χειρίζεται την υπόθεση ως ανθρωποκτονία, αν και το κίνητρο παραμένει άγνωστο.
Η μητέρα του T-Hood, Yulanda, επιβεβαίωσε ότι ο γιος της ήταν το θύμα των πυροβολισμών. Τόνισε επίσης πως δεν υπήρχε κάποιο πάρτι στο σπίτι εκείνη την ώρα, διαψεύδοντας σχετικές φήμες.
Ο T-Hood είχε αναδειχθεί ως μια από τις ανερχόμενες φιγούρες της ραπ σκηνής του αμερικανικού Νότου, με χαρακτηριστικά τραγούδια όπως τα «READY 2 GO», «Big Booty» και «Perculator». Η τελευταία του δραστηριότητα στα social media ήταν πριν από περίπου μία εβδομάδα, με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram.
- Η κίνηση του Μαξίμου που τίναξε την συνάντηση στον αέρα, η εκδήλωση του Τσίπρα με πρώην και νυν στελέχη τεσσάρων κομμάτων και οι βολές δια αντιπροσώπων στον Δένδια
- Σε πύρινο κλοιό το Ιράν: Η σπίθα που «άναψε» το φιτίλι της εξέγερσης - Θα μπορούσαν οι ΗΠΑ να εμπλακούν;
- Από την εγκατάλειψη στη μεγάλη ανάπλαση: Ξεκινά το σχέδιο για τους σταθμούς Λαρίσης και Πελοποννήσου
- Πώς θα προχωρήσει από εδώ και πέρα η κυβέρνηση στο αγροτικό - Γιατί δε θα γίνει και δεύτερη συνάντηση σήμερα στο Μαξίμου