Οι Ambassade έρχονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
NewsroomΟι Ambassade κινούνται στην experimental ηλεκτρονική σκηνή, κάπου ανάμεσα σε κινηματογραφικά synths και έντονες new wave αναφορές. Δημιουργούν προσωπικούς κόσμους - άλλοτε πιο σκοτεινούς, άλλοτε πιο γλυκούς - ήχους που έχουμε συναντήσει σε dj sets, είτε καθισμένα στο μπαρ είτε χαμένα στον χορό.
Το Manrira, το νέο τους άλμπουμ κυκλοφορεί στις 8 Μαΐου από την Pinkman Records και μας προσκαλεί σε μια οπτικοακουστική εμπειρία όπου οργανικά και ψηφιακά στοιχεία συναντιούνται, συγκρούονται και μεταλλάσσονται. Μέσα από αυτές τις «ρωγμές» αναδύονται ατμοσφαιρικές ηχητικές δομές, συνδυάζοντας νεοκλασικά στοιχεία με synths, αιθέριες φωνές και ρυθμούς που καθοδηγούνται από drum machines.
Στις 15 και 16 Μαΐου 2026 έρχονται στην Ελλάδα για δύο live εμφανίσεις, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πλαισιωμένοι από μουσικούς που κινούνται δημιουργικά στο ευρύτερο φάσμα των ηλεκτρονικών και synth/wave ήχων.
- Νίκος Ανδρουλάκης: «Με το ΠΑΣΟΚ πρώτο, το σύστημα Μητσοτάκη θα είναι παρελθόν»
- Χωρίς αίτηση το έκτακτο επίδομα παιδιού 150 ευρώ - Πότε πληρώνεται
- Εξαφάνιση 43χρονης στο Ηράκλειο: «Έχω αρχίσει να σκέφτομαι αρνητικά» - Τι λέει ο γιος της
- Πέθανε ο Στέφανος Ληναίος: Το ιστορικό θέατρο «Άλφα», το ΠΑΣΟΚ και ο μεγάλος έρωτας με την Έλλη Φωτίου