Οι «Τρύπες» απαντούν στους Metallica για το «Δεν χωράς πουθενά» - Τι λέει ο κιθαρίστας
NewsroomΟ θρύλος των Metallica προκάλεσε «σεισμό» στο ΟΑΚΑ, προσφέροντας μία ανεπανάληπτη νύχτα σε όσους έδωσαν το παρών. Το θρυλικό συγκρότημα -που δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την Ελλάδα- επιφύλασσε μια τεράστια έκπληξη με... Ζορμπά και Τρύπες.
Η αρχή έγινε με... συρτάκι και τον «Χορό του Ζορμπά», ενώ λίγο μετά οι δύο μουσικοί διασκεύασαν το «Δεν χωράς πουθενά» από τις Τρύπες, τραγουδώντας μάλιστα «Τότε τι κρίμα, τι κρίμα, τι κρίμα».
Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος, ο οποίος ήταν ο βασικός κιθαρίστας του συγκροτήματος Τρύπες από το 1984, σχολίασε την κίνηση των Metallica να παίξουν το «Δεν χωράς πουθενά».
«Οι Metallica στη χθεσινοβραδυνή συναυλία τους στο ΟΑΚΑ επέλεξαν να παίξουν δύο ελληνικά κομμάτια για να ευχαριστήσουν το κοινό που τους τίμησε με την παρουσία του. Ένα από τα δύο ήταν ένα δικό μας, από τις Τρύπες. Δεν το έκαναν για να δείξουν ότι παίζουν τα πάντα τέλεια. Δεν έχουν ανάγκη να αποδείξουν αν μπορούν να παίξουν "καλά" αυτά τα κομμάτια» αναφέρει και προσθέτει:
«Έχουν αποδείξει την αξία τους μέσα από την πολύχρονη πετυχημένη πορεία τους και μέσα από τη δισκογραφία τους που έχει παγκόσμια αποδοχή. Όλα τα άλλα είναι κουβέντες καφενείου των σόσιαλ. Η ανταπόκριση του κοινού έδειξε ότι σαν καλοί επαγγελματίες ξέρουν να το ικανοποιούν.
Προσωπικά, χαίρομαι που ένα τραγούδι που συμμετείχα δημιουργικά όπως το "Δεν χωράς πουθενά" αποδεικνύεται ότι έχει μείνει στην ιστορία της σύγχρονης ελληνικής μουσικής».
- Το χρονικό της φρίκης στην Κρήτη με την παράσυρση της 28χρονης από τον σύζυγό της μπροστά στα παιδιά τους
- Σαν σκηνικό ταινίας: Καρέ καρέ η μεταφορά των επιβατών του MV Hondius μετά τα κρούσματα χανταϊού
- Γκολ ο Ζοάο Μάριο στο 93 και η ΑΕΚ πρωταθλήτρια Ελλάδας για το 2026!
- Ισόβια σε γυναίκα που προσέλαβε εκτελεστή να σκοτώσει τον πατέρα του παιδιού της λόγω διαμάχης για την επιμέλεια