Μουσική|30.05.2019 11:31

Θλίψη για τον θάνατο 28χρονου ποπ σταρ – Σκοτώθηκε σε αεροπορικό

Newsroom

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Βραζιλιάνου ποπ σταρ Γκαμπριέλ Ντινίζ (Gabriel Diniz), ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 28 του χρόνια μετά από συντριβή τού ιδιωτικού του αεροπλάνου. Μετά το τέλος συναυλίας, που είχε δώσει λίγες ώρες πριν, είχε γράψει στα social media: «Πάντα είναι χαρά μου να επιστρέφω στη Φέιρα ντε Σαντάνα και να σας συναντώ. Σας ευχαριστώ για την καλοσύνη… Μέχρι την επόμενη φορά».

Δυστυχώς, επόμενη φορά δεν θα υπάρξει, καθώς ο άτυχος τραγουδιστής που πήγαινε να βρει την κοπέλα του που είχε γενέθλια, έπεσε μαζί με το ιδιωτικό του αεροπλάνο στην πόλη Porto do Mato στην Estancia της Βραζιλίας, τη Δευτέρα (27 Μαΐου). Εκπρόσωποι των πυροσβεστικών δυνάμεων ανέφεραν ότι ο τραγουδιστής και οι δύο πιλότοι του αεροσκάφους σκοτώθηκαν στην αεροπορική τραγωδία, τα αίτια της οποίας διερευνώνται.

Ο Gabriel Diniz γεννήθηκε στο Κάμπο Γκράντε, πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας της Βραζιλίας Μάτο Γκρόσο ντου Σουλ. Κατά τη διάρκεια της σύντομης καριέρας του, κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ, με τελευταίο φέτος το «A Vontade».

«Με μεγάλη θλίψη επιβεβαιώνουμε πως ο τραγουδιστής και συνθέτης, μέλος της οικογένειας Universal Music Brasil, Gabriel Diniz έφυγε από τη ζωή», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της δισκογραφικής.

T

Ο Diniz ήταν γνωστός για την επιτυχία του «Paraquedas» και πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι «Jenifer». Ήταν μόλις 28 χρόνων και η καριέρα του μόλις είχε αρχίσει να «ανθίζει», αφού το τελευταίο του single είχε πάνω από 230 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

T
αεροπορικό δυστύχημαΒραζιλία