Μουσική|11.06.2019 20:43

Γιάννης Χαρούλης: Αναβάλλεται η αποψινή συναυλία στον Βύρωνα

Newsroom

H ισχυρή καλοκαιρινή μπόρα που έπληξε το απόγευμα της Τρίτης (11/6) στην Αθήνα χάλασε τα σχέδια του Γιάννη Χαρούλη και των πιστών θαυμαστών του.

Ο δημοφιλή τραγουδοποιός είχε προγραμματίσει για απόψε να δώσει μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στον Βύρωνα. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διοργανωτών, ωστόσο, η σφοδρότητα της βροχής και τα πολλά νερά που είχαν συγκεντρωθεί στη σκηνή και στον γύρω από αυτήν χώρο επέβαλαν την αναβολή της εκδήλωσης.

Ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω διαδικτύου την αναβολή αλλά και τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας που θα είναι η 13η Ιουνίου.

«Παρά τη διάθεση μας και τις προβλέψεις που είχαμε πάρει ότι τα φαινόμενα θα είναι παροδικά και θα έχουν λήξει μέχρι τις 19.00, στο χώρο της συναυλίας και σε διάφορα μέρη της Αθήνας είναι ιδιαίτερα έντονα. Για λόγους ασφαλείας, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος. Θα ισχύουν τα εισιτήρια με σημερινή ημερομηνία. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παρευρεθείτε, θα ενημερώσουμε αύριο το πρωί για τον τρόπο επιστροφής των εισιτηρίων» έγραψε ο ίδιος στο σχετικό μήνυμα που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Γιάννης Χαρούληςσυναυλία