Μουσική|24.06.2019 11:25

Μάκης Τσαμκόσογλου: Πέθανε στα 33 του ο κιμπορντίστας των Mother Of Millions

Newsroom

Μια αναπάντεχη είδηση ανακοίνωσε η progressive rock μπάντα από την Αθήνα, Mother Of Millions, μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook.

Ο Μάκης Τσαμκόσογλου, κιμπορντίστας της μπάντας και χαρισματικός μουσικός, έφυγε από τη ζωή, όπως γνωστοποίησαν οι Έλληνες rockers.

«Ο Μάκης μας άφησε κάνοντας αυτό που αγαπάει. Όποιος θέλει να στηρίξει συγγενείς και φίλους στο τελευταίο αντίο, η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο Ν. Σμύρνης την Τρίτη 25 Ιουνίου, στις 16:00» αναφέρεται στην ανάρτηση.

Οι «Mother Of Millions» συγκροτήθηκαν στην Αθήνα το 2008 και είναι από τα εγχώρια γκρουπ που βρίσκονταν σε σταθερά ανοδική τροχιά τα τελευταία χρόνια. «Mother of millions» είναι η εναλλακτική ονομασία του φυτού Καλαγχόη, λόγω της ιδιότητάς του να πολλαπλασιάζεται ανεξέλεγκτα δημιουργώντας νέα μικρά φυτά ακόμα και στις άκρες των φύλλων του.

Μάκης Τσαμκόσογλου είχε ηχογραφήσει με την μπάντα «Mother Of Millions» τρία άλμπουμ, το «Human» (2014), το «Sigma» (2017) και το «Artifacts» που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό. Η τελευταία εμφάνισή του με το σχήμα ήταν την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019.

Mother Of MillionsΜάκης Τσαμκόσογλου