Μουσική|26.06.2019 17:00

Sold out η συναυλία του Γιάννη Πάριου στο Θέατρο Βράχων (pics)

Βίκη Κουτρή

Sold out ήταν η συναυλία του Γιάννη Πάριου στο Θέατρο Βράχων. Κατάμεστο το θέατρο από τον κόσμο που επέλεξε να παραβρεθεί προκειμένου να τιμήσει τον μεγάλο Έλληνα καλλιτέχνη και να απολαύσει τα αγαπημένα ερωτικά του ακούσματα. Ο τραγουδιστής της αγάπης, ο μοναδικός Γιάννης Πάριος, ο οποίος μετρά δεκαετίες παρουσίας στη μουσική σκηνή έκανε την εμφάνισή του λίγο μετά τις 9:30 μ.μ. καλησπερίζοντας το ανυπόμονο κοινό και προϊδεάζοντας όλους ότι «μακρά» θα είναι η νύχτα με τη συντροφιά των ωραιότερων τραγουδιών της διαδρομής του.

Το μουσικό «ταξίδι» ξεκίνησε με το «Δώσε μου λιγάκι ουρανό» και ο Γιάννης Πάριος χρειάστηκε μόνο ένα νεύμα των χεριών του για να συμπαρασύρει όλους, ώστε να συμμετέχουν ενεργά στις εναλλαγές του ρεπερτορίου του. Τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες του, παλαιότερες και νεώτερες ή καλύτερα να πούμε ότι τραγούδησε μαζί με το κοινό του τις μεγάλες επιτυχίες του, παλιότερες και νεώτερες.

Ενδεικτικά, θα παραθέσουμε μερικές όπως: «Η ζωή μου όλη», «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου», «Απορώ», «Η στιγμή περνά και χάνεται», «Βράδια αξημέρωτα», «Μου ‘χεις κάνει τη ζωή μου κόλαση» και πολλά ακόμη αγαπημένα και πολύ-τραγουδισμένα κομμάτια. Ανάμεσα στις μουσικές επιλογές του συμπεριέλαβε -εκτός των άλλων- και ιδιαίτερα ακούσματα των Νικολακοπούλου - Κραουνάκη. Ο τροβαδούρος της αγάπης δεν παρέλειψε τα γνωστά νησιώτικα τραγούδια ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη, αφού όλοι σχεδόν κάτωθεν αυτού, από ένα σημείο κι έπειτα έγιναν μια μεγάλη χαρούμενη παρέα που χόρευε από άκρη σε άκρη στο χώρο, τραγουδούσε, διασκέδαζε, αναπολούσε και απολάμβανε τις μοναδικές στιγμές που ζούσε από το όμορφο μουσικό βράδυ που τους προσέφερε.

Γιάννης Πάριος (Φωτογραφία: NDP)

Μαζί του τραγούδησαν επίσης οι: Κωνσταντίνος Αναγνώστου, Ροδοκλεία Κουταλέλη και η Ελένη - Στυλιανή Αλεξανδρή με μαέστρο τον Ντίνο Γεωργούτσο. Τον συνόδευε η εξαιρετική δεκαμελής ορχήστρα με τους: Ανδρέας Τράπαλη, Γιώργο Χατζόπουλο, Βαγγέλη Δεληβασίλη, Γιώργο Ρούπακα, Παύλο Σαπουντζή, Κώστα Κωνσταντινόπουλο, Τάσο Αναγνώστου, Χρηστάκη Βασιλείου, Νίκο Πολίτη και Κυριάκο Τσολάκη. Ήταν δυόμιση ώρες επί σκηνής ενεργός και ακούραστος ο Γιάννης Πάριος, ο τραγουδιστής του έρωτα και τροβαδούρος της αγάπης όπως δικαίως τον αποκαλούν χρόνια τώρα. Μετέδιδε δυναμικά την διάθεσή του, την ενέργεια, το κέφι και την μεγάλη αγάπη που αντανακλά η ιδιαίτερη φωνή του στον κόσμο και εισέπραξε από εκείνους ασταμάτητα χειροκροτήματα καθώς και πολλές έντονες εκδηλώσεις θαυμασμού και λατρείας.

Κατάφερε για άλλη μια φορά να προσφέρει στο κοινό τον καλύτερό του εαυτό μέσω των επιλεγμένων μελωδικών του κομματιών και να κλείσει μαγικά μια σπουδαία συναυλία επιβεβαιώνοντας σαφέστατα την επιτυχία της στην οποία πρωταγωνίστησε. Η επόμενη μουσική παράσταση θα δοθεί την Τρίτη 9 Ιουλίου στο Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, ώρα 21:00 μ.μ.

Φωτογραφία: Βίκη Κουτρή

συναυλίαΓιάννης Πάριος