Μουσική|28.06.2019 14:40

Ο Drake ξεπέρασε τους Beatles στο Billboard (vids)

Newsroom

Ο Drake με το νέο του τραγούδι «Money in the Grave» σε συνεργασία με τον Rick Ross, άφησε πίσω τους Beatles, έχοντας πλέον 35 τραγούδια στο Billboard Hot 100 Top 10.

Οι Beatles είχαν το ρεκόρ ως δεύτεροι με 34 τραγούδια στη συγκεκριμένη λίστα, ενώ στην κορυφή της λίστα βρίσκεται η Madonna με 38 τραγούδια. Το ίδιο το Billboard ανακοίνωσε ότι ο Καναδός ράπερ εκθρόνισε το θρυλικό βρετανικό συγκρότημα της ροκ από τη δεύτερη θέση.   

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, ο Drake, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Aubrey Graham, έφτασε το θρυλικό συγκρότημα με τη συμμετοχή του στο κομμάτι του Chris Brown, «No Guidance», το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο Νο 9.

Ο ταλαντούχος ράπερ από το Τορόντο έχει καταρρίψει αρκετά ρεκόρ. Πριν από τρεις μήνες, στην τελετή απονομής των Billboard Music Awards, έγινε ο καλλιτέχνης που επέστρεψε σπίτι με τα περισσότερα βραβεία στην ιστορία του θεσμού με 12 συνολικά. Τα περισσότερα τα έλαβε για το άλμπουμ του «Scorpion», το οποίο κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι.

Το βέβαιο είναι πως ο Drake δεν θα σταματήσει εδώ. Οι πολλές πρόσφατες φωτογραφίες από τα νησιά Τερκς και Κέικος και από τη γενέτειρά του, το Τορόντο που κοινοποίησε στο Instagram, επιβεβαιώνουν πως ο ράπερ ετοιμάζεται για νέο άλμπουμ.

The BeatlesDrakeBillboard