Μουσική|10.07.2019 16:19

Στινγκ: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του -Ακύρωσε τρεις συναυλίες

Newsroom

Λόγοι υγείας αναγκάζουν τον Βρετανό καλλιτέχνη Στινγκ να ακυρώσει τρεις ακόμα συναυλίες του, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση στο Twitter. Αρχικά, η προγραμματισμένη για σήμερα συναυλία στο Μόναχο της Γερμανίας ακυρώθηκε. Λίγες ώρες αργότερα, πάλι με ανάρτηση στα social media, έγινε γνωστό πως ο Στινγκ ακυρώνει άλλες δύο συναυλίες του, στις 11 Ιουλίου στη Γερμανία και στις 12 Ιουλίου στην Τσεχία. 

Ο 67χρονος τραγουδιστής, που έχει πουλήσει πάνω από εκατό εκατομμύρια δίσκους, είχε ακυρώσει ήδη τη Δευτέρα μια συναυλία στο φεστιβάλ τζαζ της Γάνδης στο Βέλγιο, επίσης χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του. 

T

Καλλιτέχνης διεθνούς ακτινοβολίας, ο Στινγκ είναι ένας μουσικός στρατευμένος σε πολλούς πολιτικούς και οικολογικούς σκοπούς, από την απελευθέρωση του Νέλσον Μαντέλα έως την προστασία του δάσους του Αμαζονίου. Είναι, επίσης, μέγας λάτρης και γνώστης της γιόγκα.

Σημειώνεται πως ο ιδρυτής των Police έχει προγραμματίσει για φέτος το καλοκαίρι μια μεγάλη περιοδεία στην Ευρώπη, κυρίως σε πόλεις της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας, ενώ πριν λίγες ημέρες γνωστοποίησε ότι θα πραγματοποιήσει περιοδεία και στην Ιαπωνία τον Οκτώβριο. 

συναυλίαΓερμανίαΣτινγκ