Μουσική|06.08.2019 16:12

Looking for America - Λάνα Ντελ Ρέι: Έγραψε τραγούδι για το μακελειό σε Ελ Πάσο και Ντέιτον (vid)

Newsroom

Το περασμένο Σαββατοκύριακο σημειώθηκαν δύο αιματηρές ένοπλες επιθέσεις στο Ελ Πάσο του Τέξας και το Ντέιτον στο Οχάιο, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους αρκετοί άνθρωποι, ενώ δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν σοβαρά.

Οι δύο πρόσφατες δολοφονικές επιθέσεις ενέπνευσαν τη Λάνα Ντελ Ρέι να γράψει μία μπαλάντα που ονόμασε «Looking for America». Η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα απόσπασμα του τραγουδιού στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, όπως το ερμηνεύει στο στούντιο, σημειώνοντας τα εξής: 

«Γεια σας φίλοι, επέστρεψα νωρίς από το Μοντεσίτο με τον αδερφό μου σήμερα το πρωί και ζήτησα από τον Τζακ Αντόνοφ να έρθει στην πόλη γιατί είχε ένα τραγούδι στο μυαλό μου, που ήθελα να το γράψω. Ξέρω ότι δεν είμαι πολιτικός και δεν προσπαθώ να γίνω, επομένως συγχωρήστε με που δεν έχω γνώμη – αλλά μετά τις επιθέσεις των τελευταίων ημερών που με επηρέασαν βαθύτατα, ήθελα απλά να ανεβάσω αυτό το βίντεο που η ηχολήπτριά μας, Λόρα, τράβηξε πριν από 20 λεπτά. Ελπίζω να σας αρέσει».

Σημειώνεται πως πριν λίγες ημέρες, η Λάνα Ντελ Ρέι έδωσε στην δημοσιότητα πληροφορίες για το επόμενο άλμπουμ της που τιτλοφορείται «Norman Fucking Rockwell» και κυκλοφορεί στις 30 Αυγούστου.

 
Λάνα Ντελ ΡέιΕλ ΠάσοΟχάιο