Μουσική|06.09.2019 17:00

H Adele ετοιμάζει νέο δίσκο μετά το διαζύγιό της (pic)

Newsroom

Έχουν περάσει περίπου τρία χρόνια από το «25» και η Adele έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζει τον επόμενο δίσκο της. Η Βρετανίδα ερμηνεύτρια ζει πλέον στο Λος Άντζελες μαζί με το γιο της, Angelo και απολαμβάνει κάθε στιγμή της ζωής της.

«Έχει την επιμέλεια του παιδιού μαζί με τον Simon (τον πρώην σύζυγό της) και φαίνεται πως τα πηγαίνουν καλά και περνάνε επίσης χρόνο μαζί στο Λος Άντζελες. Περιβάλλει τον εαυτό της με πιστές φίλες που ακολουθούν τον ίδιο ιδιωτικό τρόπο ζωής με εκείνη. Έχει την καλύτερη προσωπικότητα και είναι πολύ ζεστή και γενναιόδωρη», δηλώνει στο περιοδικό «People» μία πηγή που δεν κατονομάζεται.

«Σίγουρα ετοιμάζεται τόσο πνευματικά όσο και σωματικά να προωθήσει τη νέα μουσική της. Φαίνεται ότι αυτό θα συμβεί αργότερα αυτή τη χρονιά. Λέει ότι το τελευταίο έτος ήταν πολύ δύσκολο και στο παρελθόν έχει πει ότι η δημιουργία νέας μουσικής είναι ψυχοθεραπεία. Μπορείτε να πείτε ότι είναι έτοιμη να τη μοιραστεί με το κοινό της», προσθέτει η ίδια πήγη. 

T

Adele ανακοίνωσε τον περασμένο Απρίλιο το διαζύγιό της με τον Simon Konecki μετά από 3 χρόνια γάμου – και συνολικά 8 χρόνια σχέσης. Έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Angelo. Η Αντέλ Άντκινς και ο 44χρονος επιχειρηματίας και πρώην χρηματιστής, είχαν κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το πρώην ζευγάρι είχε ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2016, μετά από πέντε χρόνια σχέσης.

διαζύγιοΑντέλ