Μουσική|11.09.2019 14:40

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Καλλιτέχνες και φίλοι τραγουδούν το τελευταίο «αντίο» (vid)

Newsroom

Κοινό και καλλιτεχνικός κόσμος παραμένουν συγκλονισμένοι από την αιφνίδια απώλεια του εμβληματικού τραγουδοποιού Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Στη μνήμη του αφιερώνονται συναυλίες ανά την Ελλάδα με τα τραγούδια του που άφησαν ιστορία να ακούγονται σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Δημήτρης Σταρόβας η Γιώτα Νέγκα και πολλοί άλλοι μνημόνευσαν τον Λαυρέντη και το διαχρονικό μουσικό του έργο, ενώ συγκίνησαν και οι γνωστοί καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο Καλλιμάρμαρο στη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για τα 55 χρόνια πορείας του Χρήστου Νικολόπουλου.

Κωνσταντίνος Αργυρός, Μελίνα Ασλανίδου, Δέσποινα Βανδή, Γιάννα Βασιλείου, Πάολα, Γιάννης Πλούταρχος, Αντώνης Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος και Παναγιώτης Τσαφαράς καλ. αποχαιρέτησαν τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ερμηνεύοντας μαζί ένα από τα πιο αγαπημένα του τραγούδια, το «Και Τι Ζητάω». 

Η ατμόσφαιρα χθες ήταν γεμάτη συναίσθημα σε κάθε συναυλία που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και όχι μόνο. Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ του Open TV:

Open TVκηδεία ΜαχαιρίτσαΛαυρέντης Μαχαιρίτσας