Μουσική|18.09.2019 18:45

Η Καίτη Γαρμπή έκλεισε 30 χρόνια στη δισκογραφία - Η συναυλία στο Κατράκειο που θα μείνει αξέχαστη

Άγγελος Γεραιουδάκης

Μια μοναδική συναυλία πραγματοποίησε στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, η Καίτη Γαρμπή, η οποία γιόρτασε τα 30 χρόνια της καριέρας της το βράδυ της Δευτέρας (16/9). Η συναυλία άρχισε λίγο μετά τις 21.00 και κράτησε τουλάχιστον τέσσερις ώρες. Η «ντίβα της καρδιάς μας» έδειχνε να μην θέλει να κατέβει από τη σκηνή και να ζει κάθε δευτερόλεπτο, παίρνοντας δύναμη και αγάπη από τις κραυγές και τα χειροκροτήματα του κόσμου. 

Ερμηνεύοντας όλες τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες της, η Καίτη Γαρμπή παρέσυρε τους 6.000 θαυμαστές της σε ένα ξεχωριστό live party. Στο stage ανέβηκαν αρκετοί καλλιτέχνες που την αγαπούν και την στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Κώστας Τουρνάς και η Ελένη Φουρέιρα ήταν μαζί της σε αυτό το μουσικό ταξίδι.

Μια από τις πιο όμορφες και τρυφερές στιγμές της βραδιάς ήταν εκείνη που η Καίτη Γαρμπή μαζί με τον μονάκριβο γιο της ερμήνευσαν μαζί «Το λάθος». Η συγκίνηση της τραγουδίστριας ήταν ολοφάνερη όσο ο γιος της, Δημήτρης, έπαιζε στο πιάνο τη μουσική του κομματιού. 

 

Παράλληλα, ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή παραμένουν full in love και τον περασμένο Μάιο, γιόρτασαν την 22η επέτειο του γάμου τους, ενώ στη χθεσινοβραδινή συναυλία αντάλλαξαν ένα «καυτό» φιλί στη σκηνή, κάνοντας το κατάμεστο θέατρο να τους χειροκροτεί ασταμάτητα. «Δεν περιγράφεται το συναίσθημα να είσαι στη σκηνή με τη γυναίκα και τον γιο σου», ανέφερε η δημοφιλής τραγουδίστρια για το live και συμπλήρωσε: «Μετά από 25 χρόνια γάμου κατέληξα ότι πρέπει να αγαπάς τον χαρακτήρα. Η ομορφιά ή η ασχήμια συνηθίζονται». 

Στη διάρκεια της βραδιάς, η Καίτη Γαρμπή υποδέχτηκε στη σκηνή την Ελένη Φουρέιρα, η οποία συγκινημένη είπε: «Η Καίτη είναι μία από τις γυναίκες που θαυμάζω και εκτιμώ ιδιαίτερα στη ζωή μου. Έχω ονειρευτεί να κάνω αυτό που κάνεις. Σ' αγαπώ πολύ και το γεγονός ότι μοιράζομαι τη σκηνή μαζί σου είναι τιμή μου». Οι δύο γυναίκες τραγούδησαν το «Κάτι», ενώ στη συνέχεια η Άννα Βίσση, έστειλε τις ευχές της μέσα από ένα βίντεο που τραβήχτηκε εν πλω. 

«Είσαι η μοναδική που δούλεψα μαζί της και έχω τόσα πολλά ωραία πράγματα να θυμάμαι! Κοριτσάκι μου, κοπέλα μου, γυναικάρα μου, ομορφιά μου, να χαίρεσαι τις επιτυχίες σου γιατί έχεις πάρα πολλές, τη φωνή σου, τον κόσμο που σ’ αγαπάει και τα πάντα σου. Σε λατρεύω!», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Βίσση, με την Καίτη Γαρμπή να τη χαρακτηρίζει «τεράστια καλλιτέχνιδα» και να αποκαλύπτει το αστείο παρασκήνιο πίσω από βίντεο – αφιέρωση. Οι δύο καταξιωμένες καλλιτέχνιδες, που τη σεζόν 2000 - 2001 συνεργάστηκαν επί πίστας σε μία από τις συνεργασίες που έχουν αφήσει εποχή στη νυχτερινή Αθήνα, διατηρούν φιλικές σχέσεις, ενώ μας έχουν χαρίσει και ένα από τα πιο επιτυχημένα ντουέτα, το «Καλύτερα οι δυο μας».

 

Λίγο πριν το τέλος της συναυλίας, η αγαπημένη Καίτη φώναξε να ανέβει στη σκηνή ο Αντώνης Ρέμος. Ο λαϊκός τραγουδιστής μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για τη φίλη του και τόνισε πως στη συγκεκριμένη εκδήλωση, όλα ήταν με το μέρος της Καίτης, ακόμα και οι καιρικές συνθήκες. Ο ίδιος αναφέρθηκε με χαρά και νοσταλγία στα 20 και πλέον χρόνια που τη γνωρίζει και φυσικά πήρε το μικρόφωνο για να ερμηνεύσουν μαζί το ντουέτο τους «Ασυμφωνία χαρακτήρων». Ωστόσο, αμήχανη στιγμή ήταν όταν ο Αντώνης Ρέμος έμεινε μόνος του πάνω στη σκηνή για να τραγουδήσει την «Κιβωτό» και ξέχασε κάποιους από τους στίχους του κομματιού. Έτσι, η Γαρμπή το ξανατραγούδησε, κάνοντας το χατίρι του κόσμου, που ήθελε να το ακούσει ξανά από τα χείλη της. 

 

Εκτός από τις δεκάδες επιτυχίες της, η Καίτη Γαρμπή παρουσίασε πρώτη φορά live και τη νέα της επιτυχία με την υπογραφή του Φοίβου, «Κορμιά Χαμένα», παρασύροντας τους πάντες στο ρυθμό της. 

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Χαίρομαι που βλέπω τα πρόσωπά σας, χαίρομαι που είναι εδώ συνεργάτες, φίλοι και, κυρίως, εσείς, ο κόσμος. Γιατί εσείς είστε αυτοί που κάνετε εμάς τους καλλιτέχνες ξεχωριστούς», ανέφερε, συγκινημένη, η καταξιωμένη τραγουδίστρια και ευχαρίστησε όλους όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί της αυτά τα 30 χρόνια, τη δισκογραφική της εταιρεία, Panik Platinum, και προσωπικά τον CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργο Αρσενάκο, καθώς και όλους τους θαυμαστές της.

συναυλίαΚαίτη Γαρμπή